7 Oem Sources Folder Project

Discussion in 'Windows 7' started by Ev1lM0nk3y, Nov 17, 2009.

  1. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,187
    1,351
    150
    #661 tcntad, Dec 21, 2011
    Last edited by a moderator: Jan 21, 2013
    NEW BACKUP LINK HERE:
    Edit: Changed fontsize to 6 instead of 4.
     
  2. studio

    studio MDL Member

    Jul 23, 2009
    126
    15
    10
    same thing happened to me i went in to audit mode and checked the act it said 3 days
    after i finished installing all i needed to sp1 and apps i rebooted and windows asked for key i did not enter one and now its 100% act :)

    compaq here
     
  3. Humphrey

    Humphrey MDL Expert

    Dec 13, 2011
    1,465
    988
    60
    #663 Humphrey, Jan 7, 2012
    Last edited: Jan 7, 2012
    The $oem$ folders listed here are wonderful but I was wondering if my laptop has one on it, I do not have the install disk but my laptop has a 15gb OEM partition on it, is there anything I can get from there?

    --

    Edit: Also, Can someone update the fist post with the new link?..
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. redroad

    redroad MDL Guru

    Dec 2, 2011
    5,326
    6,027
    180
  5. Humphrey

    Humphrey MDL Expert

    Dec 13, 2011
    1,465
    988
    60
    Yes I found the OEM folder for Acer and I am running Windows 7 x64 SP1 (Media Refresh)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. boscru6469

    boscru6469 MDL Senior Member

    Jan 9, 2012
    254
    62
    10
    #666 boscru6469, Jan 11, 2012
    Last edited: Jan 11, 2012
    Great work thanks. I made my first one with no problems at all. I have a few questions which were probably alredy answered but I can't find the answers while checking all 67 pages.

    1. I want to put in some drivers and updates using Vlite. Do I add the OEM folder and edited ei.cfg before or after Vlite or does it matter?
    2. I want to make a single DVD combining both the x86 and x64 of the same Win7 version. Do I add the OEM folder and edited ei.cfg before or after the conversion?
     
  7. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    6,115
    21,656
    210
    It doesn't matter bro, $oem$ folder is not affected, for AIO make sure the $oem$ folder is in your x86\sources folder..;)
     
  8. studio

    studio MDL Member

    Jul 23, 2009
    126
    15
    10
    #668 studio, Jan 12, 2012
    Last edited by a moderator: Jan 21, 2013
  9. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,187
    1,351
    150
    #669 tcntad, Jan 12, 2012
    Last edited by a moderator: Jan 21, 2013
  10. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,708
    16,003
    340
    #670 Tito, Feb 10, 2012
    Last edited by a moderator: Jan 21, 2013
    Not $OEM$ folder.... but where are some wallpapers that are in my ASUS X53S driver disc :)
     
  11. Robin Hood

    Robin Hood MDL Novice

    Mar 20, 2011
    46
    3
    0
    #671 Robin Hood, Feb 12, 2012
    Last edited: Feb 12, 2012
    A "newbie" question...sorry folks :(
    I have just downloaded the above which i believe is a bunch of diff "Oem's" for Laptops...I have a Win7 disk that has already been modified to install "most" of the Win7 Editions, but i would like to add these "oem's" to that disk. I located the $oem$ directory and was under the impression to just "copy" the downloaded oem's to this directory, but it seems it wants to overwrite certain files...How can i add these "oem's" to my existing Win7-disk so that when i install win7, it will automatically activate the appropriate edition with the corresponding oem? For example, one of the OEM's was called ---> "Acer_Home_Premium"<-- that has a subdirectory called $oem$ :confused:

    ...or can i just load Daz's Windows Loader instead...
     
  12. Robin Hood

    Robin Hood MDL Novice

    Mar 20, 2011
    46
    3
    0
    Thanks Urie...i'm going to jump right into this :biggrin:
     
  13. Robin Hood

    Robin Hood MDL Novice

    Mar 20, 2011
    46
    3
    0
    #674 Robin Hood, Feb 12, 2012
    Last edited: Feb 12, 2012
    just tried adding some certificates...Although it DOES show the "Brand" of the pc, it tells me 3 days still to activation...after using Daz's Loader...WHALLA...fully activated....think i'll rather leave the "activation manually" method to the "Fundi's" and just use Daz's Windows Loader...works like a CHARM! thx Daz :biggrin:

    Matter of interest....the "Certificates", do they have the licenses embedded, or is there another place where i have to insert the actual "key" ?
     
  14. Farhan Wattoo

    Farhan Wattoo MDL Novice

    Apr 29, 2010
    7
    0
    0
    thanks................
     
  15. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,708
    16,003
    340
    #676 Tito, Feb 24, 2012
    Last edited by a moderator: Jan 21, 2013
    Again, not $OEM$ folder... but two wallpapers from HCL recovery partition ->

    ;) :)
     
  16. ggonxhi

    ggonxhi MDL Junior Member

    Mar 23, 2008
    90
    3
    0
    im trying to make a whs 2011 source folder for Hp can anyone help me?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  17. Erwan

    Erwan MDL Novice

    Oct 30, 2011
    10
    0
    0
    Hi,
    I've download the pack from post #554 and i'd like to know how to make an oem folder with it.
    thanks for your help in advance.
     
  18. Short Circuit

    Short Circuit MDL Novice

    Apr 2, 2009
    11
    0
    0
    Help!

    the "All Backups" link to Mediafire is dead.:wallbash::wallbash:
     
  19. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,187
    1,351
    150
    My link works fine..