7 Oem Sources Folder Project

Discussion in 'Windows 7' started by Ev1lM0nk3y, Nov 17, 2009.

  1. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    6,105
    21,564
    210
  2. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    474
    20
    10
    i tried the Dell OEM folder but the Windows stills asking for Activation,
    how many Dell Oem are here?

    thank you
     
  3. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,186
    1,351
    150
    Make sure it has the right SLP key/version... Also make sure youre computer has SLIC 2.1
     
  4. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,996
    3,330
    300
    You tried What Dell $OEM$ folder i,e, ultimate, professional e.c.t and did you install matching version of windows 7 to go with folder.
     
  5. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    474
    20
    10
    i think you are right
    i just notice its professional OEM, and i installed Ultimate,
    do you guys have Ultimate or Home Pre OEM folders?

    much appreciate
     
  6. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,996
    3,330
    300
  7. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    474
    20
    10
    ASUS Home Prem please need this
     
  8. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,996
    3,330
    300
    It is already listed in in Mediafire links on first page. Why do you not use Windows 7|Vista OEM DVD [Multi-Brand|Edition] as already advised.
     
  9. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,707
    15,969
    340
    @urie

    What happened?? :p

    Delete those double-posts ;)
     
  10. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,996
    3,330
    300
    Thanks Tito, Forum locked up on me when I was posting page didn't refresh did not realise the posts went through :D
     
  11. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    474
    20
    10
    i tried the OEM folder on the Mediafire somehow is not working still asking to activate the windows,
    i am using different language Win 7 that why i am not using Windows 7/Vista OEM DVD
     
  12. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,707
    15,969
    340
    Do you have SLIC 2.1 in bios??
     
  13. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    474
    20
    10
    #715 cyberbot, May 12, 2012
    Last edited: May 22, 2012
    please OEM folder for Packard Bell?
     
  14. 555LE

    555LE MDL Expert

    Aug 14, 2010
    1,365
    3,212
    60
    DEALIN DEPO new $OEM$ ProfessionalADV64.iso
     

    Attached Files:

  15. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    474
    20
    10
    sorry to be a pain but the mediadrive doesn't have the packard bell OEM
    or can i use the HP one as Packard bell is the same brand?

    can someone please upload this?
     
  16. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,707
    15,969
    340
  17. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    474
    20
    10
    i tired this but it asking me to activate the computer so it not working :(
    hope someone can share the OEM folder with us
     
  18. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,186
    1,351
    150
    Then you may not have SLIC 2.1 as required if you're not using Windows Loader.