A7VToolkit 3.1

Discussion in 'MDL Projects and Applications' started by Alphawaves, Mar 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boskorp

    Boskorp MDL Novice

    Jun 20, 2011
    20
    3
    0
    Would it be possible to include a couple of Icon packs for most common system icons? Lets say one for lighter styled brands and one for darker themes and maybe one blueish. This way brands can look more complete.
    Another suggestion for tweaks is to add a language pack insertion for non-Ultimate versions of already installed Win7 SP1 as all known "Vistalizator" is not clearly capable of that. This is maybe harder to implement, but it will be superb for a master toolkit like this one and it will bring a lot lot of fans outside of the forum ;)
    And finally in my wishlist is to have some windows sidebar .theme of A7Toolkit with quick access to some of its features (+ quick info for updated brands, apps, tweaks), so we don't forget to use it more than once after a fresh Win7 Install.
    If I ask too much sorry for doing so, I just love quality "swiss army knife" apps :cool:
     
  2. sideskroll

    sideskroll MDL Junior Member

    Aug 19, 2009
    52
    7
    0
    Just an observation (I don't even know if its just me with this issue) but version 2.2 is unable to brand the system properties page. Or at least I cant get it to display the OEM logo in there... don't sure about the MC cause I don't use it.
    And one question regarding the APP: The way I understand it, if you have your Windows already up and running, activated and what not and you only want to insert the OEM logos all you have to do is select the brand, and click "SET", right? I'm asking cause I see all those checkboxes checked (use loader, AIO etc) and I'm not really sure if I should uncheck them or not... (just to be clear: I'm not interested in activating and much less in installing any kind of loader. All I want is to insert the OEM logos)
    Thanks in advance for your help.
     
  3. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    6,183
    22,025
    210
    Bro dont use any old versions, wait until 3.1.. ;)
     
  4. Josh Cell

    Josh Cell MDL Developer

    Jan 8, 2011
    3,515
    7,161
    120
    Shredder and File Encrypter Pro functions will be present on the A7Toolkit?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    6,183
    22,025
    210
    Already done..

    Man ive lost count how many times ive said 'Already done' today... :laie::laie::laie:
     
  6. Josh Cell

    Josh Cell MDL Developer

    Jan 8, 2011
    3,515
    7,161
    120
    :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

    Sounds like an perfect version :worthy:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. sideskroll

    sideskroll MDL Junior Member

    Aug 19, 2009
    52
    7
    0
    I know that. But I wanted to test the app... Anyways, any insight about my questions? (about the loader etc)
    Thanks.
     
  8. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    6,183
    22,025
    210
    The loader is added only if you check loader box!!!;)
     
  9. Josh Cell

    Josh Cell MDL Developer

    Jan 8, 2011
    3,515
    7,161
    120
    Office / Windows PID Checker?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    6,183
    22,025
    210
    Already in.. :laie::laie::laie:
     
  11. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    6,183
    22,025
    210
    #571 Alphawaves, Feb 17, 2012
    Last edited: Feb 17, 2012
    (OP)
    Granma's homemade cookies... Already in... :laie::laie::laie:

    Also added my folder locker.. ;)
     
  12. sideskroll

    sideskroll MDL Junior Member

    Aug 19, 2009
    52
    7
    0
    BUT, the loader box is checked by default... So does that mean that I installed a loader now? If thats the case could you tell me how to remove it? Thanks again for your help and patience.
     
  13. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    6,183
    22,025
    210
  14. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    6,183
    22,025
    210
    3.1 has a standalone brander... ;)
     
  15. sideskroll

    sideskroll MDL Junior Member

    Aug 19, 2009
    52
    7
    0
    Hahahaha man... You're all over the place dude. Good for you! (and for us) keep it up then and release ASAP : )
     
  16. RIBJ

    RIBJ MDL Novice

    Nov 9, 2010
    1
    4
    0
    when it will be released.....................?
     
  17. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,275
    1,384
    150
    Are you serious or just trolling?
     
  18. jpapageorge

    jpapageorge MDL Novice

    Apr 20, 2011
    1
    1
    0
    nice job guys!