ACER insyde bios super version,successfull!

Discussion in 'BIOS Mods' started by oho77, Sep 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oho77

    oho77 MDL Junior Member

    Mar 8, 2009
    50
    2
    0
    #1 oho77, Sep 8, 2009
    Last edited: Sep 23, 2009
  2. Eazy Ace

    Eazy Ace MDL Junior Member

    Aug 11, 2009
    60
    0
    0
    Maybe that's a stupid question, but what's so special about this?
     
  3. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,812
    1,996
    210
    There NO stupid questions, there a lot stupid answers, like mine!:D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. nerk69

    nerk69 MDL Novice

    Apr 1, 2008
    8
    0
    0
  5. lolworld

    lolworld MDL Novice

    Sep 9, 2009
    24
    4
    0
    Super version == general for all?
     
  6. oho77

    oho77 MDL Junior Member

    Mar 8, 2009
    50
    2
    0
    it means no mater your notebook is pre-installed vista or not,use the vendor-supplied insydeflash to flash it will work.


    you should use the unofficial insydeflash to flash the common version bios in order to get slic,and the uuid,sn will lose too.
     
  7. gorbojan

    gorbojan MDL Novice

    Jan 24, 2009
    1
    0
    0
    work perfectly
    acer as5720

    thank
     
  8. mick711

    mick711 MDL Junior Member

    Apr 14, 2008
    80
    2
    0
    I don't understand superversion my notebook Acer 6530G work fine with Bios patch with SLIC2.1 and good cert .
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. xmentr

    xmentr MDL Novice

    Aug 20, 2009
    20
    2
    0
    I have a question. My acer model is Aspire 5100. but ı don't know which one I can use. Please help me which one can use for acer aspire 5100.
     
  10. azlvda

    azlvda MDL Member

    Jun 28, 2009
    122
    63
    10
    where i can find the unofficial insydeflash?
    how bout flash under dos/flas**t?
     
  11. anmg

    anmg MDL Senior Member

    Jul 28, 2009
    304
    304
    10
    skydrive.com should be ok for sharing too.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. potpotjeng

    potpotjeng MDL Novice

    May 29, 2009
    43
    2
    0
    oho77, do you have for Acer emachine e725? appreciate it very much if you have.And thanks in advance.
     
  13. oho77

    oho77 MDL Junior Member

    Mar 8, 2009
    50
    2
    0
    All bioses i moded was the type of insyde,may be your bios belong to phoenix.

    Is your laptop pre-installed with vista?

    just give me a link to download your bios.
     
  14. Allo

    Allo MDL Member

    Jul 29, 2009
    130
    42
    10
    #15 Allo, Sep 9, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. anmg

    anmg MDL Senior Member

    Jul 28, 2009
    304
    304
    10
    Users of eMachines E510 reports that slic is not updated and remains "Gateway 2.0"
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. xmentr

    xmentr MDL Novice

    Aug 20, 2009
    20
    2
    0
    #18 xmentr, Sep 10, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  17. Allo

    Allo MDL Member

    Jul 29, 2009
    130
    42
    10
    #19 Allo, Sep 10, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    I'm not a modder, you got to send your request here !

    There's actually a mod for Aspire 3100 (which shared the same bios as Aspire 5100) v3.13 bios using DELL SLIC if you like:
    http://forums.mydigitallife.net/posts/118526
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  18. motion55

    motion55 MDL Junior Member

    Aug 17, 2008
    51
    1
    0
    What happens if my Acer isn't pre-installed with Vista? It does not have an SLIC 2.0.