Activating Windows - 0xC0EA000A

Discussion in 'Windows 10' started by maxb2000, Apr 30, 2016.

  1. maxb2000

    maxb2000 MDL Member

    Aug 5, 2012
    201
    48
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. endbase

    endbase MDL Guru

    Aug 12, 2012
    3,903
    1,204
    120
    My guess is that your HWD some how changed so the activation server returns this error :tea:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. maxb2000

    maxb2000 MDL Member

    Aug 5, 2012
    201
    48
    10
    That was my guess also but I didn't change anything in my config during reinstall....It's strange.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. endbase

    endbase MDL Guru

    Aug 12, 2012
    3,903
    1,204
    120

    Strange indeed is there a way you could check your HWID before this has happend so you can compare :tea:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. maxb2000

    maxb2000 MDL Member

    Aug 5, 2012
    201
    48
    10
    The thing is that I don't changed anything in the system. Not even used other drivers or stuff like that...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. maxb2000

    maxb2000 MDL Member

    Aug 5, 2012
    201
    48
    10
    This morning (It's about 9:35 in Romania) i started my PC and is activated ! I think it was just a server side.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...