After SP1 Ultimate, no function keys? Anyone have a suggestion?

Discussion in 'Windows 7' started by donalgodon, Feb 22, 2011.

  1. donalgodon

    donalgodon MDL Member

    Jul 21, 2010
    161
    2
    10
  2. Myrrh

    Myrrh MDL Expert

    Nov 26, 2008
    1,428
    532
    60
    I wonder what must the thought process be for a product like this?

    "Make sure it runs only under build 7600 of Windows 7 because everybody knows it is so wonderful Microsoft will never release a service pack or a newer version of Windows again."
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Kouryu

    Kouryu MDL Senior Member

    Jan 19, 2011
    408
    111
    10
    it's sony... what they do is different because their office and engineers are from an alternate universe :D
     
  4. bigbyte

    bigbyte MDL Novice

    Jul 10, 2009
    14
    0
    0
    I'm also facing a similar problem on my Sony Vaio.
     
  5. fioskid

    fioskid MDL Novice

    Feb 22, 2011
    29
    109
    0
    microsoft's famous problems...
     
  6. Myrrh

    Myrrh MDL Expert

    Nov 26, 2008
    1,428
    532
    60
    Microsoft have nothing to do with this one, when a vendor deliberately writes something to break on any OS but the specific build he is looking for.

    SP1 beta and RC have been out for months, no excuse for the vendor not to already have updated their stuff, likely would not need update at all if they hadn't been so sloppy in the first place.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...