(ask)(help) windows 10 ltsb 2016 activated but not activated

Discussion in 'Windows 10' started by mampuzlw, Oct 31, 2016.

  1. mampuzlw

    mampuzlw MDL Novice

    Oct 22, 2010
    23
    0
    0
    hello, I installed windows 10 ltsb 2016 in windows 7 oem key computer.. i activate it using autokms.. in system dialog box and slmgr it said that my windows is activated, however in windows 10 settings app, it shows this..

    Untitled.jpg Untitleda.jpg Untitledaa.jpg

    any help?o_Oo_O
     
  2. wazzock

    wazzock MDL Senior Member

    Oct 22, 2016
    340
    184
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mampuzlw

    mampuzlw MDL Novice

    Oct 22, 2010
    23
    0
    0
    not working here o_O
     
  4. wazzock

    wazzock MDL Senior Member

    Oct 22, 2016
    340
    184
    10
    Really? damn. :( I used an untouched iso with no updates.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. mampuzlw

    mampuzlw MDL Novice

    Oct 22, 2010
    23
    0
    0
    thanks for your help btw.. any help? :(
     
  6. wazzock

    wazzock MDL Senior Member

    Oct 22, 2016
    340
    184
    10
    No problem, Good luck :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. xinso

    xinso MDL Guru

    Mar 5, 2009
    3,936
    5,290
    120
    Could you show the download link of your windows 10 ltsb 2016 iso and autokms?
     
  8. Nucleus

    Nucleus MDL Guru

    Aug 4, 2009
    2,886
    2,926
    90
    Nothing wrong with abbodi's KMS VL All, will activate LTSB editions fine. Something is borked with your Windows, installed form a valid hash checked ISO etc? You haven't previously been trying a stack of different KMS solutions from dodgey sources?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. Threat

    Threat Lord of the Files

    Feb 23, 2014
    1,243
    1,406
    60
    The message you have shows an expired build (non RTM) and this is what it's complaining about.

    Guess you may be running an older insider build.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. mampuzlw

    mampuzlw MDL Novice

    Oct 22, 2010
    23
    0
    0
    afaik, I download it using torrent from MDL to.. I kinda forgot the thread and the date.. However I had tried to install this version in another computer and activate it using Microso toolit and it works fine.. this is the md 5 cheksum e39ea2af41b3710682fe3bbdac35ec9a
    it's 2016 version.. but I don;t know if there are any insider version for ltsb
    I kinda forgot the link, since it's probably had been buried in the forum replies in MDL.. but AFAIK, it originated from this thread hxxps://forums.mydigitallife.net/threads/70723-DISCUSSION-Windows-10-Enterprise-2016-LTSB/ (change the xx to tt)
    not working :(
     
  11. wazzock

    wazzock MDL Senior Member

    Oct 22, 2016
    340
    184
    10
    I looked at Subscriber Downloads for my iso filename and hash. I had some links for ltsb 2016 n, some didnt work. Had to goggle the filename in the end. Didnt realise it was so new, no wonder i didnt have many results on the search :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. mampuzlw

    mampuzlw MDL Novice

    Oct 22, 2010
    23
    0
    0
    #13 mampuzlw, Oct 31, 2016
    Last edited: Oct 31, 2016
    (OP)
    I've done some research and found that this text caused by GenuineCenter.dll (it;s in windows 8 but I don't know if this file works too for windows 10) and the error caused by the expired product key.. May i check with you all if this key is expired for ltsb 2016, the last 5 digit is Qᴶ⁴ᴮᴶ

    and I kinda curious if the problem is because the bios/uefi from the PC.. since it's installed wih genuine win 7 pro oem key before..
     
  13. wazzock

    wazzock MDL Senior Member

    Oct 22, 2016
    340
    184
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. xinso

    xinso MDL Guru

    Mar 5, 2009
    3,936
    5,290
    120
    There should be no connection with BIOS embedded Win7 key.

    Could you show the download link of the autokms?
     
  15. dhjohns

    dhjohns MDL Guru

    Sep 5, 2013
    3,027
    1,486
    120
    Use new 2.6.2.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. xinso

    xinso MDL Guru

    Mar 5, 2009
    3,936
    5,290
    120
    #20 xinso, Oct 31, 2016
    Last edited: Oct 31, 2016