Asus eee 1005HA - slic dump toolkit 3.2 - problem with kngston SSD

Discussion in 'Windows 7' started by deboopi, Jun 30, 2010.

Tags:
  1. deboopi

    deboopi MDL Novice

    Nov 24, 2009
    10
    0
    0
    Hi,
    up to now I was using my eee 1005HA with a harddisk, two days ago i switched the disk for a Kingston SSD.
    I reinstalled win 7 and now I want to activate it again. When running on harddisk this went flawless with slic dump toolkit.
    When I start the slic dump toolkit right now (as administrator) I get the following results (see pictures).
    I now that eee 1005HA is slic 2.1.
    How to solve this ?
     

    Attached Files:

  2. fdjc

    fdjc MDL Member

    Feb 27, 2010
    191
    21
    10
    Your old hard drive has the OEM certificate installed.

    You reinstalled windows, and haven't reinstalled the OEM certificate.

    You could just have used Acronis True Image and imaged the old hard drive and loaded onto the 2nd drive, would meant a simple switchover without reinstalling windows and all your drivers/apps
     
  3. deboopi

    deboopi MDL Novice

    Nov 24, 2009
    10
    0
    0
    as far as I can see in forums.mydigitallife.net/threads/7126-The-Official-Windows-7-Repository.
    I first need to have a SLIC 2.1 system before installing a certificate.
    Or is the certificate you're talking about something different.
    Anyway I used OPA-tool to install a ASUS certificate (even the ASUS-NEW) but this have the same result for the SLIC Dump tookit.