Auto-Activating DVD Kit Remake by Sam

Discussion in 'Windows 7' started by sam3971, Oct 26, 2009.

?

Did this program work for you

  1. Yes, it worked flawlessly!

    81 vote(s)
    69.2%
  2. No, for some reason my system is still not activated!

    36 vote(s)
    30.8%
  1. lunar21

    lunar21 MDL Addicted

    Dec 14, 2008
    755
    270
    30
    I can say it does work with Server R2 enterprise and 7 ulti. 86. Now if you can talk to that guy and get that script to the new way, then we all would be set :D. Thanks anyways good sir
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    306
    90
    ok good, one plus for server r2. I still am not sure about server 2008/vista though. I will still try to get help but I am not gonna rush it rite now cause he is busy so that will have to be on standby for the time now.
     
  3. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,275
    1,384
    150
    Sorry guys, ive been sick since 25th dec but im sort of back on track! (tomorrow probably)

    ANy progress besides R2 ? :p
     
  4. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    306
    90
    I may have fixed the vista bug as well so it hopefully should work on vista. Sorry to hear that you were sick but at least you are better now dude.
     
  5. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,275
    1,384
    150
    Yep I am:) Well my stomach needs to repair itself first but still, sucks getting sick 25th dec..
     
  6. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    306
    90
    #606 sam3971, Dec 30, 2010
    Last edited: Dec 30, 2010
    (OP)
    Yea I hear you there dude, sorry again for getting sick. You want to near something funny though? I am in a windows forum typing from an apple iPod touch haha :p
     
  7. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,275
    1,384
    150
    Hehe...
    Hm how much do you know about trackers btw?

    Is the vistafix uploaded?
     
  8. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    306
    90
    Unfortunately I really don't know that much about trackers but fire away anyway lol. The vista fix should already be in the new beta script already, just download the beta version from mediafire and it should work on vista, server 2008, and server 2008 r2 :)
     
  9. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    306
    90
    @Tcntad: Any luck testing the beta build on server 2008/vista?

    @All: If I can get positive results the beta build will go live with new support! Thanks to all could have tested the beta, You guys made the updates work!
     
  10. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,275
    1,384
    150
    Sorry but i havent tested it at all.. Ive taken care of myself and also
    the 5th january, my gf and i went to copenhagen, denmark and we got home yesterday night after a real s**tty trip.
     
  11. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    306
    90
    oh lol, well don't worry dude, it is better to have your own life to live anyway, sorry to hear that the trip was bad though. Welcome back though :)
     
  12. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,275
    1,384
    150
    Thanks Sam:)

    Well yea We're back after that trip but I also got sick and need to chkdsk (lol) and get better, i seem to have tonsillitis.
     
  13. -=WGN=-

    -=WGN=- MDL Novice

    Nov 7, 2009
    33
    0
    0
    is necessary restart the system after complete process?o_O
    can disable the restart?:D
     
  14. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    306
    90
    Yes it is required to reboot but it does not boot any more then the standard installation of the OS so I would not worry about it. The reason it does require it is because that is how most loaders work but again I don't think it reboots anymore times then normal. I can't remember honestly if it does or not but even if it does it is only 1 reboot and not a lot :)

    @tcntad: lol but that sucks you had tonsillitis dude. Hope that gets better soon.
     
  15. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,275
    1,384
    150
    That fu***r is almost gone.
     
  16. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    306
    90
    haha nice, well that is good at least
     
  17. Simbalage22

    Simbalage22 MDL Member

    Jul 27, 2008
    173
    5
    10
    been a while sense I have been here. I did make the dvd with the one you made that didnt have a loader.. So far works at everything I throw at it.. How would I implement it on other versions of 7 copying it from my ultimate dvd? also is it possible to add/change keys certs to cutom ones? how abou a similar script for xp? I'd be willing to test .. in advance thanks, and thanks for the custom scrip without the loader likewise I LOVE IT
     
  18. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    18,001
    17,033
    340
  19. August59

    August59 MDL Novice

    Nov 27, 2009
    35
    1
    0
    I'm going to take a guess since I don't see it addressesed here frequently. Will or will it not work with SP1?

    I'm asking because I have a Dell M4400 that I had in a dual boot Win7 x 32-bit and Win7 x 64-bit. Used the Win 32 x 64 bit for AutoCAD and other design software. The two setups seemed to work great. I used "Bootus" as a boot manager as it claims to completely hide the 32-bit from the 64-bit version. Hard drive died very badly.

    When I went to setup this time I said what the heck might as well stay with Win 7 x 64-bit. I installed "OEM" version of Win 7 x 64 bit and then installed SP1 as soon as Win 7 x 64 was installed. Installed Dell "System software" at this point. (I also loaded Intel chipset drivers as Windows 7 x 64 booted up and loaded drivers.

    After SP1 installl I only had to load a couple of drivers such as Ricoh and Video.

    Long story short is this thing is running like s**t!!!! It freezes up for no apparent reason (have to hold power button down to revive). If typing on forums the cursor jumps out into outer space or goes back about 3 paragraphs and I have to re-type like I just did.

    Any thoughts on different install seqeunce. I have Windows 7 x 64-bit clean with SP1 but do not know if it will help?!???!?! Thanks for any info!