Bios screen logo gone

Discussion in 'BIOS Mods' started by europe, Sep 9, 2013.

Tags:
  1. europe

    europe MDL Novice

    Jan 30, 2009
    37
    5
    0
    Hi,
    I modded my HP 6633sc desktop bios(version 5.17) with award tool (ISA mod) ,first of all,there is no original bios file on HP site.
    so,I used "bios backup" for current bios (5.17) then modded.
    everything is fine (slic2.1 and activated win7). BUT :

    -the logo for hp on startup is gone(blue screen),its like standard asus bios startup(black with normal text startup)
    -bios menu now is (f1) before was f10
    -boot menu(ESC)before was f9
    -cant access recovery option which was before f11

    My thoughts is maybe because of AWDflash commands I used for flashing: /cc/cd/cp/py/R .

    anything I can do to restore original startup screen ?
    TIA
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. im bored

    im bored MDL Member

    Aug 17, 2009
    166
    157
    10
    #2 im bored, Sep 14, 2013
    Last edited: Sep 14, 2013
    Well you can try to find the Original bios, if you cant locate it online, you could always contact HP and ask them for the file (avoid telling them what you did it probably wont go over well if they know that you tried to modify)

    You could contact them and ask them for the latest BIOS file due to not being able to locate anything online.
     
  3. LatinMcG

    LatinMcG Bios Borker

    Feb 27, 2011
    5,392
    1,465
    180
    its happened to me also. just flash original
    if u cant find it. give me the hp part number on the board