Cannot Activate Windows 7 with slic 2.1

Discussion in 'Windows 7' started by Vetas, Aug 9, 2009.

  1. TOMICULE

    TOMICULE MDL Novice

    Jul 11, 2007
    20
    0
    0
    My ISO is retail and installation was activated with old HP certificate and the leaked key.So never mind the "ei.cfg". But using a repacked iso as incase of Vetas may invite trouble.
     
  2. Lenmaer

    Lenmaer MDL Addicted

    Jul 3, 2009
    579
    3
    30
    I removed the ei.cfg, slipstreamed the language files and it activated without trouble.
     
  3. arrows

    arrows MDL Member

    Jul 29, 2009
    111
    11
    10

    If you don't know how to repack, yes.

    But using a repacked iso may NOT invite trouble. if you know how to slipstream
     
  4. TOMICULE

    TOMICULE MDL Novice

    Jul 11, 2007
    20
    0
    0
    My word was MAY not WILL. And if Vetas is that much thorough, he wouldn't have posted, in the first place. (No offences intended).
    Let us try to help him.
     
  5. arrows

    arrows MDL Member

    Jul 29, 2009
    111
    11
    10
    I defendly read may and not MAY :D


    but you were rite. So let's help him.


    When possible, I prefer to install the Operating system again, with a unmodified RTM OEM ISO.
     
  6. TOMICULE

    TOMICULE MDL Novice

    Jul 11, 2007
    20
    0
    0
    In Vetas' case which is the culprit ? The OS or the BIOS ? If he starts with an "untouched" ISO, we can atleast that much sure.

    Any way I hope he will try to re mod the bios or use the untested one posted by me an return the results.

    Till then.
     
  7. Vetas

    Vetas MDL Novice

    Aug 9, 2009
    22
    0
    0
    Actually the second screenshot in not as slic it is acpi
     
  8. EclipseSin

    EclipseSin MDL Member

    Feb 29, 2008
    218
    11
    10
    The only thing changing ei.cfg to OEM channel does is display OEM EULA. Their is no difference between Retail and OEM.

    N O N E

    Changing the channel will not cause a difference at all. It is a waste of media. You don't even need ei.cfg for it to install cert from SOURCES/$OEM$/$$/SYSTEM32/OEM folder.

    Have you tried to activate though? Does it activate? Even if dump tool says it's messed up might still activate. That dump tool doesn't even work on my PC. crashes when I hit dump lmao
     
  9. arrows

    arrows MDL Member

    Jul 29, 2009
    111
    11
    10

    I prefer to install the Operating system again :D :D
     
  10. Vetas

    Vetas MDL Novice

    Aug 9, 2009
    22
    0
    0
    #50 Vetas, Aug 9, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
  11. EclipseSin

    EclipseSin MDL Member

    Feb 29, 2008
    218
    11
    10
    #51 EclipseSin, Aug 9, 2009
    Last edited: Aug 9, 2009
    Huh? Has nothing to do with my OS.

    Vetas what motherboard do you have? Or a link to your BIOS? And can upload the one you used originally so I can compare after patching?

    NVM board see it on main post, however, which model of the P5K. But upload ur rom if you can.
     
  12. arrows

    arrows MDL Member

    Jul 29, 2009
    111
    11
    10
    #52 arrows, Aug 9, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  13. arrows

    arrows MDL Member

    Jul 29, 2009
    111
    11
    10
    #54 arrows, Aug 9, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  14. Vetas

    Vetas MDL Novice

    Aug 9, 2009
    22
    0
    0
    #57 Vetas, Aug 9, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
  15. Vetas

    Vetas MDL Novice

    Aug 9, 2009
    22
    0
    0
    #59 Vetas, Aug 9, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
  16. Vieyelt

    Vieyelt MDL Junior Member

    Aug 6, 2009
    67
    6
    0