Cannot Activate Windows 7 with slic 2.1

Discussion in 'Windows 7' started by Vetas, Aug 9, 2009.

  1. Vetas

    Vetas MDL Novice

    Aug 9, 2009
    22
    0
    0
  2. EclipseSin

    EclipseSin MDL Member

    Feb 29, 2008
    218
    11
    10
    :/

    I guess try the one the other guy posted then. I get that error every time I flash mine though.

    I just clear cmos and it boots lol. I wouldnt suggest it though. Highly unadvised to do that.
     
  3. Vetas

    Vetas MDL Novice

    Aug 9, 2009
    22
    0
    0
    Sounds funny, but doesn't work :(
    Flashed bios with afudos 2.36.
    Removed all VISTA cracks, disabled UAC, installed cert from archive, installed key 7YWX9*W3C2V*D46GW*P722P*9CP4D doesn't work,
    reboted PC installed cert again and key 22TKD*F8XX6*YG69F*9M66D*PMJBM
    same results:
    30 days, slic dump error
     
  4. arrows

    arrows MDL Member

    Jul 29, 2009
    111
    11
    10
    Maybe you can Activated with a Technet key ?
     
  5. Vetas

    Vetas MDL Novice

    Aug 9, 2009
    22
    0
    0
    What is it? can you give it to me?
     
  6. Vieyelt

    Vieyelt MDL Junior Member

    Aug 6, 2009
    67
    6
    0
    This sounds more an error on your bios side that not of the mod IMHO. You can try to restore your bios from the last official version. Afterward clean the cmos and put the factory values and try it again with your mod bios from DOS. Immediately afterwards clean the cmos again and put the values of factory.
     
  7. arrows

    arrows MDL Member

    Jul 29, 2009
    111
    11
    10
    #67 arrows, Aug 9, 2009
    Last edited: Aug 9, 2009
    I don`t know if it works .. maybe will be soon blacklisted.
    also no ultimate :(

    also don`t know that may post keys here
     
  8. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,260
    457
    60
    You might want to remove those arrows, mods deleted those keys 2 days ago.They don't want keys posted enmasse like that.
     
  9. Allo

    Allo MDL Member

    Jul 29, 2009
    133
    44
    10
    #69 Allo, Aug 10, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. luke

    luke MDL Senior Member

    Jun 22, 2007
    461
    35
    10
    #70 luke, Aug 10, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  11. t3nk3n

    t3nk3n MDL Junior Member

    Aug 13, 2007
    63
    17
    0
    #71 t3nk3n, Aug 10, 2009
    Last edited: Aug 10, 2009
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. Vetas

    Vetas MDL Novice

    Aug 9, 2009
    22
    0
    0
    Done this (removed battery and switched jumper), didn't help :(
     
  13. Vetas

    Vetas MDL Novice

    Aug 9, 2009
    22
    0
    0
    Installed Windows 7 Ultimate x64 OEM (untoched) same issue.
     
  14. Machinest

    Machinest MDL Novice

    Aug 5, 2009
    34
    0
    0
    I did get activated for my DFI LP DK 790fx m2rs, however I was plagued by freeze ups, non-shut downs and not booting.

    Should I install my mobo drivers even though there was no explanation marks in device manager?

    Or should I choose another bios version to try?

    Thanks.