Dell XPS 1530 activation problem

Discussion in 'Windows 7' started by mikensen, Jun 15, 2011.

  1. mikensen

    mikensen MDL Novice

    Jun 15, 2011
    3
    0
    0
    I installed SP1 on my laptop and got windows not genuine.

    Remove WAT doesn't work anymore, Windows Loader gives me "Error finding your systems active partition". I don't want to hard format my drive. Anything else I can do to activate my windows ?

    Thanks.
     
  2. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,213
    14,773
    340
    Request for a bios mod!! ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mikensen

    mikensen MDL Novice

    Jun 15, 2011
    3
    0
    0
    Hey Tito,

    Is this the topic you are talking about forums.mydigitallife.net/threads/7033-Insyde-bios-mod-requests.?highlight=dell+bios+mod ( sorry can't link i have only 1 post, need 20 or greater ) ? Are those BIOS mods for activation purposes ?
     
  4. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,213
    14,773
    340
    #4 Tito, Jun 15, 2011
    Last edited: Jun 15, 2011
    Yes buddy.... btw is ur system shipped without any os?? or with Vista??
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. mikensen

    mikensen MDL Novice

    Jun 15, 2011
    3
    0
    0
    It comes with vista, why ? :biggrin:

    It comes with vista business but im using Windows 7 Ultimate