[DISCUSSION] Symantec Endpoint Protection

Discussion in 'Application Software' started by CHEF-KOCH, Dec 14, 2013.

  1. cbsvitzer

    cbsvitzer MDL Member

    Feb 4, 2010
    126
    71
    10
  2. MoMDL

    MoMDL MDL Novice

    Jun 30, 2015
    5
    5
    0
    #1082 MoMDL, Jul 1, 2021
    Last edited: Jul 1, 2021
    Just in case anyone else was curious or interested in pursuing the same: I have successfully installed SEP Build 14.3.4615.2000 on Windows 11 Build 22000.51. SEP’s LiveUpdate was successful, all SEP components are Green, was able to perform a manual AV scan and W11 has SEP as the AV & FW security component. Only minor issue is the SEP Reg Exclusions didn't take effect, will need to investigate. Otherwise so far so good for those of you that want to pursue this combo.
     
  3. naq_ninetwo92

    naq_ninetwo92 MDL Novice

    Sep 15, 2012
    3
    1
    0
    hi can you reupload?...link not working anymore, i know it is now eosl.
     
  4. mohsenrd

    mohsenrd MDL Novice

    Oct 18, 2013
    3
    0
    0
    Can someone please upload Clean Wipe for SEP 12.1.6 RU6 MP10 build 7454 (12.1.7454.7000)?
     
  5. Sajjo

    Sajjo MDL Member

    Feb 6, 2018
    1,745
    2,392
    60
  6. naq_ninetwo92

    naq_ninetwo92 MDL Novice

    Sep 15, 2012
    3
    1
    0
    #1087 naq_ninetwo92, Jul 10, 2021
    Last edited: Jul 10, 2021
    Hi, done. Thanks for your help, my bad, sorry, I need an english version.

    Again, sorry...Thanks again for your uploading
     
  7. x90126

    x90126 MDL Novice

    Mar 16, 2019
    18
    4
    0
    #1088 x90126, Jul 11, 2021
    Last edited: Jul 12, 2021
    Hi all.

    Well this is it. I think Broadcom finally f**kED SEP for good with their mismanagement...

    LiveUpdate doesn't work any more...

    I get this result with versions 14.3.4615.2000 RU2 and 14.3.3580.1100 RU1 MP1 (the last two versions).

    Standalone update files (including Rapid Release) also don't work.
    I run SEP client on Win7 x64 SP1 btw.

    Does anyone know of a way to fix this? (does 14.2 [ie. full-Symantec releases] still work?)
    I sure hope so.

    Thanks

    /x13
     
  8. pm67310

    pm67310 MDL Addicted

    Sep 6, 2011
    539
    222
    30
  9. x90126

    x90126 MDL Novice

    Mar 16, 2019
    18
    4
    0
    You're an absolute STAR !!!

    I had set the wrong value for DefaultSecureProtocols
    Works fine now.

    SO glad that headache is over. :D

    I hope this will help others too.


    /x13
     
  10. ABCXYZ XYZ

    ABCXYZ XYZ MDL Novice

    Jul 12, 2021
    6
    1
    0
    Hi,
    I have SEP client 14.3.4615.2000 RU2 on Win 7 SP1 x64 and have set all the DefaultSecureProtocols as per above post by pm67310, restarted my win7 a couple of times, still liveupdate fails. Can anyone help me. Standalone rapidreleases work though.
    Thank you.
     
  11. x90126

    x90126 MDL Novice

    Mar 16, 2019
    18
    4
    0
    Put the following text in a file with a .REG extension and double-click on it, then reboot.

    Also: Make sure DotNet 4.8 is installed!

    This should work.

    /x13
     
  12. ABCXYZ XYZ

    ABCXYZ XYZ MDL Novice

    Jul 12, 2021
    6
    1
    0
    Thank you very much for such a prompt reply. Added those registry entries, restarted 2 times but alas, no success.
     
  13. pm67310

    pm67310 MDL Addicted

    Sep 6, 2011
    539
    222
    30
    Windows 7 fully updated ? If not use symplix update
     
  14. ABCXYZ XYZ

    ABCXYZ XYZ MDL Novice

    Jul 12, 2021
    6
    1
    0
    Yes, fully updated, thank you very much.
     
  15. mohsenrd

    mohsenrd MDL Novice

    Oct 18, 2013
    3
    0
    0
    Thank you so much!
     
  16. x90126

    x90126 MDL Novice

    Mar 16, 2019
    18
    4
    0
    #1097 x90126, Jul 13, 2021
    Last edited: Jul 13, 2021
    Running SEP 14.3.4615.2000 again, LiveUpdate is working again.
    BUT...

    All my exceptions keep disappearing.
    I re-entered them 4 times now. So this is DEFINITELY a Broadcom f**k-up, nothing to do with TLS.

    Anyone know how to fix this?
    If not, which previous version doesn't clear the exceptions??


    /x13
     
  17. infinitevs

    infinitevs MDL Novice

    Mar 19, 2014
    4
    0
    0
    #1098 infinitevs, Jul 14, 2021
    Last edited: Jul 14, 2021
    LostEd: Thanks for download links, I got the full installation! Do you have another link to the client patches please, the one on opendirectory isn't working for me :'(

    x90126: "All my exceptions keep disappearing" <-- is this still happening?

    Can anyone else confirm that their exceptions are disappearing? I have had this issue in a previous version with a client only install and I'm not looking forward to having it happen again!
     
  18. x90126

    x90126 MDL Novice

    Mar 16, 2019
    18
    4
    0
    #1099 x90126, Jul 14, 2021
    Last edited: Jul 14, 2021


    I will test the previous release (14.3.3580.1100) in VMware and report back...

    I ran some tests and I can confirm 14.3.3580.1100 doesn't delete the exceptions.

    So for anyone using 14.3.4615.2000 that have this problem, then I suggest downgrading.
    (yes, this implies uninstalling and reinstalling)


    /x13
     
  19. infinitevs

    infinitevs MDL Novice

    Mar 19, 2014
    4
    0
    0
    #1100 infinitevs, Jul 14, 2021
    Last edited: Jul 14, 2021
    LostEd: NVM, the link works now.. I think it was something to do with my dns server settings.. being in Australia includes Government dns block on sites that may or may not be infringing on some law or another :'( )
    after changing the dns server from ISP DNS to cloudfront DNS server all working again! Sorry for mix-up!

    x90126: Thanks you for doing that, I will stay on 14.3.3580.1100 until we either have a resolution or there is a new update