[DISCUSSION] Windows 10 Enterprise (N) LTSC 2019

Discussion in 'Windows 10' started by Tito, Feb 1, 2018.

  1. Supyosup

    Supyosup MDL Novice

    Oct 16, 2010
    4
    0
    0
    Thanks, didn't realize it doesn't warn you about removing "threats"
     
  2. boyonthebus

    boyonthebus MDL Senior Member

    Sep 16, 2018
    358
    187
    10
    Anything not an N is good.
     
  3. rayleigh_otter

    rayleigh_otter MDL Addicted

    Aug 8, 2018
    623
    473
    30
    Unless you are OCD and know for certain you can use an N, it all depends.
    Unless you are getting too old for this s**t and dont care anymore :D
     
  4. scaramonga

    scaramonga MDL Member

    Oct 27, 2012
    197
    89
    10
    That is about the gist of it, yup.
     
  5. rayleigh_otter

    rayleigh_otter MDL Addicted

    Aug 8, 2018
    623
    473
    30
    #3985 rayleigh_otter, Jul 10, 2019 at 03:44
    Last edited: Jul 10, 2019 at 05:20
    :D
     
  6. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    16,242
    24,691
    340
    Interestingly my OCD tells me to not install that nonsense N-edition, even the description literally cries: PROBLEM!!!!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. rayleigh_otter

    rayleigh_otter MDL Addicted

    Aug 8, 2018
    623
    473
    30
    #3987 rayleigh_otter, Jul 10, 2019 at 06:52
    Last edited: Jul 10, 2019 at 07:09
    I just couldnt be arsed :D
    A morbidly obese man aint gonna worry about a few lb's. I can fettle the big kahuna down to 5.75gb and im (just about)satisfied with that and while other people are jumping around like michael flately barefooted on a hot tin roof, pissing around with failed removals and waiting for bug fixes i am getting :poop: done. :cool:

    Off topic, hey doggie, can i have a "too old for this s**t" badge? :D
     
  8. orsone

    orsone MDL Junior Member

    Jul 28, 2014
    74
    2
    0
    #3988 orsone, Jul 10, 2019 at 12:54
    Last edited: Jul 10, 2019 at 13:51
    Hello guys, can we use (or eventually add) a sandbox on LTSC? tia all
     
  9. whitestar_999

    whitestar_999 MDL Senior Member

    Dec 9, 2011
    492
    199
    10
    No! Also some people here seems to have some issues with it too.
     
  10. rpo

    rpo MDL Addicted

    Jan 3, 2010
    849
    628
    30
    LTSC is 1809 and not 1903, hence no sandbox
     
  11. hghghgf

    hghghgf MDL Novice

    Jul 8, 2019
    22
    2
    0
    ltsc n vs standard ltsc?
     
  12. Enthousiast

    Enthousiast MDL Tester

    Oct 30, 2009
    21,797
    29,989
    390
    = crippled by design, not a feature.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. lequyan98

    lequyan98 MDL Novice

    Apr 25, 2016
    17
    0
    0
    #3993 lequyan98, Jul 11, 2019 at 07:06
    Last edited: Jul 11, 2019 at 07:21
    Hi,

    (If this is the wrong place to ask this, I do apologize in advance)

    As many people have already known, the newer graphics processors (both integrated and dedicated) come with "DHC drivers".
    Meaning, if we want to get NVIDIA Control Panel or Intel Graphics Control Panel we'd have to get it from the Microsoft Store.
    However, I dont want to have the Store on my computer (Feels like it defeats the point of using LTSC altogether).
    Is there a way for us to get the NVIDIA/Intel Control Panel without adding the Store to LTSC at all?
     
  14. Quaint10

    Quaint10 MDL Member

    Mar 15, 2018
    137
    21
    10
    I dnt have store also on my ltsc nd my nvidia control panel is working fine with dhc driver.
     
  15. shhnedo

    shhnedo MDL Senior Member

    Mar 20, 2011
    471
    433
    10
    There's no need for ms store on LTSC. Nvidia standard driver packages work perfectly fine. DHC drivers also.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. lequyan98

    lequyan98 MDL Novice

    Apr 25, 2016
    17
    0
    0
    How do you get the Nvidia control panel to install then? Mine just install the drivers and the nvidia control panel never installs itself.

    When I try to install standard drivers, it says my graphics card isn't compatible.
     
  17. shhnedo

    shhnedo MDL Senior Member

    Mar 20, 2011
    471
    433
    10
    Well it would be useful if you mention your gpu's exact model and what driver you're installing.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  18. Quaint10

    Quaint10 MDL Member

    Mar 15, 2018
    137
    21
    10
    I just download dhc driver from nvidia site nd install it and my graphic card also dont support standard driver it only support dhc.
     
  19. lequyan98

    lequyan98 MDL Novice

    Apr 25, 2016
    17
    0
    0
    Yeah you're right, sorry about that.
    My gpu is geforce mx130, and the driver version is 431.36
     
  20. shhnedo

    shhnedo MDL Senior Member

    Mar 20, 2011
    471
    433
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...