Findings in M3 Leak---discussion and questions

Discussion in 'Windows 8' started by tic, Apr 25, 2011.

  1. Fchioa

    Fchioa MDL Novice

    Apr 6, 2011
    28
    0
    0
    WMC still can't run
     
  2. R27

    R27 MDL Junior Member

    May 28, 2010
    63
    54
    0
    I make a reboot and everything workin' fine.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. huaizhilu

    huaizhilu MDL Novice

    Apr 18, 2011
    5
    0
    0
    yes´╝îthat's riht,but mine not Maximize,and you?
     
  4. NaiveUser

    NaiveUser MDL Senior Member

    Apr 14, 2011
    419
    523
    10
    aww, I forgot to mention this step:
    set this value in registry HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsft\Windows\Curren tVersion\Explorer\Advanced
    "SHSXSWasEnabled" DWORD: 1
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. nsjcn

    nsjcn MDL Novice

    Apr 27, 2011
    25
    0
    0
    You are onto something... using the .dll and your regedit when I logged back in... it went back through the setting-up your desktop... IE was the only thing on my taskbar, start menu works fine, nothing changed in immersive apps but the close minimize and maximze buttons are different and my wallpaper was resized, maybe getting somewhere? :worthy:

    Forgot to add that when I move windows around now it just shows their outline
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. segobi

    segobi MDL Addicted

    Jul 14, 2009
    580
    251
    30
    same shsxs.dll that messed up my system yesterday ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. lunar21

    lunar21 MDL Addicted

    Dec 14, 2008
    755
    270
    30
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. R27

    R27 MDL Junior Member

    May 28, 2010
    63
    54
    0
    #588 R27, Apr 27, 2011
    Last edited: Apr 27, 2011
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. zumuzza

    zumuzza MDL Novice

    Apr 2, 2011
    22
    6
    0
    Guys how do you put this screen?
    h**p:// windows8search.com/wp-content/uploads/2011/04/Windows_8_LogonUI_Pre_Beta-550x412.jpg
     
  10. razr777

    razr777 MDL Novice

    Nov 3, 2009
    41
    17
    0
    Look here: forums.mydigitallife.net/threads/26404-Findings-in-M3-Leak-listed-NO-QUESTIONS-HERE-PLEASE!
    "Enable ugly guy with "Ctrl + Alt + Del" Welcome screen:"
     
  11. nsjcn

    nsjcn MDL Novice

    Apr 27, 2011
    25
    0
    0
    Same thing is happening to me... keeps reverting back to 0 as soon as I close regedit.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. helper7

    helper7 MDL Novice

    Apr 26, 2011
    43
    6
    0
    Does anybody has a problem like me?For example when I restart my computer it always says "Setup is preparing your computer for first use" ... -.- anybody?
     
  13. nsjcn

    nsjcn MDL Novice

    Apr 27, 2011
    25
    0
    0
    That was happening to me, but then I reinstalled with BA version and I don't have that problem., also I couldn't get windows update to work
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. helper7

    helper7 MDL Novice

    Apr 26, 2011
    43
    6
    0
    OK thank you :) Do you maybe have a link to the BA build?

    PS: In Torko version my Windows Update works normally..
     
  15. NaiveUser

    NaiveUser MDL Senior Member

    Apr 14, 2011
    419
    523
    10
    #595 NaiveUser, Apr 27, 2011
    Last edited: Apr 27, 2011
    try this ? in taskmanager, kill explorer.exe processes, set the registry key, run explorer.exe again.

    well, I think I should give up here, I cant reproduce a secret dll after all. especially when I cant actuallly test it. :(

    but I think this 'shsxs.dll' thing is the key to the immersive shell ui of explorer, hope someone can work it out.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. Mrx47

    Mrx47 MDL Addicted

    Apr 6, 2011
    571
    90
    30
    Why you can't test it?
     
  17. R27

    R27 MDL Junior Member

    May 28, 2010
    63
    54
    0
    Cannot kill explorer.exe permanently, it was re-opened by the system instantly.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  18. Fchioa

    Fchioa MDL Novice

    Apr 6, 2011
    28
    0
    0
    When i put it into system32,restart->login->black screen
     
  19. lunar21

    lunar21 MDL Addicted

    Dec 14, 2008
    755
    270
    30
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  20. NaiveUser

    NaiveUser MDL Senior Member

    Apr 14, 2011
    419
    523
    10
    dont use 'end task' in applications, go to processes list and 'kill' them.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...