GA-7N400 Pro 2 (Rev 1.0) - Vista Problems

Discussion in 'Windows Vista' started by drivebyy, Oct 29, 2008.

  1. drivebyy

    drivebyy MDL Novice

    Oct 28, 2008
    5
    1
    0
    #1 drivebyy, Oct 29, 2008
    Last edited: Aug 12, 2012
    Edited as no longer applicable.
     
  2. Mustang Sally

    Mustang Sally MDL Junior Member

    May 9, 2007
    79
    0
    0

    Integrated Peripherals
    Use this menu to configure all peripheral devices, such as IDE, SATA, USB, integrated audio, and
    integrated LAN, etc.
     
  3. petar

    petar MDL Expert

    Apr 5, 2008
    1,188
    86
    60
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    489
    180
    Turn raid off, if you can..Maybe the silicone image driver is causing the greif..It seems to be implicated, and I think I have heard of these boards going to poo..

    Check your memory, check your expansion cards, video, sound, LAN..etc. If you can , remove them and restart, if no error..put one back and do it again.

    Yo can also try rolling back the drivers for your hardware, or taking them out and reinstalling them..A driver update may also help. The si3112r is raid, this is sometimes a bad driver..nforce boards and all..

    trial and error, now. If your up and runing. Is this a fresh install or existing???

    Good Luck:D:D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...