[Help] Installed Windows 7 Ultimate x64 Bit - Blue Theme all over screen

Discussion in 'Windows 7' started by RED RUM, Aug 19, 2021.

  1. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0
    Hi all, I Formatted the computer and Installed Windows 7 Ultimate 64 bit But There is a blue theme all over in my screen even though i changed it from Personalization menu.. I have a small PC and My monitor is having vga port My monitor is of 15.6" inches and resolution 1280 X 1024. I updated the drivers of Pre installed graphics in the processor but unable to get the desired result. Here are my system details below Kindly help ,thanks in advance.Actually i can't see the diffference between colors in windows like between red and black etc..Here are system details in the attachments.Thanks in advance.
     

    Attached Files:

    • 0.1.jpg
      0.1.jpg
      File size:
      92.8 KB
      Views:
      53
    • 0.2.jpg
      0.2.jpg
      File size:
      108.4 KB
      Views:
      50
    • 0.3.jpg
      0.3.jpg
      File size:
      45.1 KB
      Views:
      50
    • 0.4.jpg
      0.4.jpg
      File size:
      100 KB
      Views:
      50
    • 1.jpg
      1.jpg
      File size:
      65.2 KB
      Views:
      50
    • 2.jpg
      2.jpg
      File size:
      158.6 KB
      Views:
      51
  2. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    18,002
    17,035
    340
  3. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0

    Attached Files:

    • 0.1.jpg
      0.1.jpg
      File size:
      67.8 KB
      Views:
      12
  4. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    18,002
    17,035
    340
    @RED RUM

    As suggested earlier, please show us a screenshot of the Device Manager => Display adapters section. The installed driver version is a key parameter here.
     
  5. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0
    Here is the screenshot, there is a blue tint on the screen,thanks for replying.
     

    Attached Files:

    • 0.9.jpg
      0.9.jpg
      File size:
      101 KB
      Views:
      22
  6. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    18,002
    17,035
    340
  7. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0
    Problem is sort out now, there was the cable connection issue, pins were loose of the cable, now all ok thanku for replying.Here is the current screenshot of my monitor .Kindly provide me the link for the latest video driver.as the one you provided was not installing.
    My PC config:
    OS-Windows 7 Ultimate 64 bit
    Proccessor:IntelĀ® PentiumĀ® Processor G3240 (3M Cache, 3.10 GHz)
    Motherboard:Gigabyte GA-H81M-S (rev. 1.0)
     

    Attached Files:

    • 0.8.jpg
      0.8.jpg
      File size:
      142.6 KB
      Views:
      15
  8. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0

    Attached Files:

    • 0.6.jpg
      0.6.jpg
      File size:
      75.3 KB
      Views:
      8
  9. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    18,002
    17,035
    340
  10. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0
    Following three Hardware Id's are showing in drop-down menu of that unknown device what to do next? thnxs in advance.

    IUSB3\ROOT_HUB30&VID_8086&PID_8C31&REV_0005&SID_50071458
    IUSB3\ROOT_HUB30&VID_8086&PID_8C31&REV_0005
    IUSB3\ROOT_HUB30&VID_8086&PID_8C31
     

    Attached Files:

    • hid.jpg
      hid.jpg
      File size:
      115.4 KB
      Views:
      6
  11. shhnedo

    shhnedo MDL Expert

    Mar 20, 2011
    1,094
    1,482
    60
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0
    and when i try to open with android operating system it gives site error.
     
  13. ianymaty

    ianymaty MDL Member

    Jan 31, 2010
    137
    94
    10
    It may not downloaded correctly or your antivirus is playing up. Verify the hashes.
    Code:
    File: pure 64bit Win7 Intel USB 3.0+3.1 Drivers v5.0.4.43 WHQL with DPInst option.rar
      CRC-32: 55326e61
         MD5: 1d4aeeb0705eb99e3a182f2bb767c3c3
       SHA-1: 3fb98e3e492ead8d1bbef38cf87ebf385d7b3f93
     SHA-256: 536e7aa7d187e1fd7076175e6476f5afb5972cad7a29be845f24ead9e358af8d
     SHA-512: 2b4ac1037e95aeef51f8f89c08dee375c21ce7d67bf6dbec4ef33c2b1483eb96bbea9a12da525023ace651769480d88e5a1ce133084e75e5849ec40ed6d482c1
     
  14. shhnedo

    shhnedo MDL Expert

    Mar 20, 2011
    1,094
    1,482
    60
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0
    Sorry,but I forget to install the extracting software winrar, winzip etc. and in icon it was showing so i directly tried to extract it so it gave the error.
    Now all ok, the unknown device downmenu tab in the device manager window is gone. I am posting the current screenshot. Thankyou all.
     

    Attached Files:

    • 0.9.jpg
      0.9.jpg
      File size:
      115.6 KB
      Views:
      14
  16. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0
    I have the ad-blocker,abp ad block plus etc extensions added in the crome browser.so it was earlier preventing the file from downloading,now all ok.thank you
     
  17. RED RUM

    RED RUM MDL Novice

    Nov 7, 2011
    26
    1
    0
    There is some problem after installing the driver of the unknown device, now my back side ports,jack of mouse and keyboard are not working after I boot my computer, front side ports are working properly. What is the cause now? thanks in advance
     

    Attached Files:

    • usb.jpg
      usb.jpg
      File size:
      113.1 KB
      Views:
      9