I removed any windows-component for VPN-Client working...

Discussion in 'Application Software' started by Br8x, Apr 1, 2016.

  1. Br8x

    Br8x Guest

  2. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,728
    1,954
    210
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Br8x

    Br8x Guest

    #3 Br8x, Apr 1, 2016
    Last edited by a moderator: Apr 1, 2016
    (OP)
    Yes, your absolute right.

    I would actually do this way, but I just need the information what it caused - anyway. Because Im on way to create a perfect custom-image for friends and me. The VPN-Client need to running. Maybe its really just the DNS-Client and I can fix it for now, so I can do the experiments at anothertime. I do reinstall really often, dont like imaging, cuz i just need few programms/settings and always want them up2date, but thx for the tip.

    Probably its more complicated (the depending-stuff in windows is... kafkaesk ^^).
    So I need todo anyway reinstall, but after I sleeped, lol.

    Feel free people to give tip for the vpn-client-problem, anyway :)
     
  4. Enthousiast

    Enthousiast MDL Tester

    Oct 30, 2009
    13,731
    15,272
    340
    TIP: don't remove things ;)
     
  5. Br8x

    Br8x Guest

    So dont remove temp files? :D
    Nah, I know ;)

    ---

    I found a solution: Upgrade.
    I just upgrade the system from media and all is like i wanted.
    Kept all stuff and just system overwritten with original files.
    Ofcs its unclean, i dont like, - but just for this time, its okay for me. :)