Is This Windows 8Pro Realiy Activate or not ?

Discussion in 'Windows 8' started by Tabassum, Nov 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tabassum

    Tabassum MDL Member

    Jun 7, 2011
    236
    19
    10
  2. Fraggy

    Fraggy MDL Addicted

    Jun 13, 2011
    734
    389
    30
    No, you are not activated, you are the "victim" of a fake hacktivator.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Tabassum

    Tabassum MDL Member

    Jun 7, 2011
    236
    19
    10
    #3 Tabassum, Nov 2, 2012
    Last edited: Nov 2, 2012
    (OP)
    ThankQ for reply Sir Plz tell me naa how to activated
    and how to remove the "victim" of a fake hacktivator plz need arjent :(
    iam use this crack P8_v25 then aim not activated to win8 pro?
     
  4. Fraggy

    Fraggy MDL Addicted

    Jun 13, 2011
    734
    389
    30
    #4 Fraggy, Nov 2, 2012
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    1st, you should go to CMD with administrator privileges and type in :
    Code:
    sfc /scannow
    Then, reboot.
    To activate your copy of Windows 8, there are several methods : KMS, Leaked keys, or buy a genuine key from Microsoft.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Tabassum

    Tabassum MDL Member

    Jun 7, 2011
    236
    19
    10
    #5 Tabassum, Nov 2, 2012
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    (OP)
    thankq dear ido sfc/scannow finshed
    but idon't know how to activate KMS method or Leaked keys is there any KMS methods or Guide or video tutorial in our forum? plz give me any link Once agian Thankq:hug2:
     
  6. Fraggy

    Fraggy MDL Addicted

    Jun 13, 2011
    734
    389
    30
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. adit123tya

    adit123tya MDL Senior Member

    Oct 25, 2012
    397
    197
    10
  8. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,378
    15,029
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. Tabassum

    Tabassum MDL Member

    Jun 7, 2011
    236
    19
    10
  10. Fraggy

    Fraggy MDL Addicted

    Jun 13, 2011
    734
    389
    30
    It means the KMS server you chose doesn't work, you need to choose another server.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. Glavin

    Glavin MDL Novice

    Aug 29, 2012
    36
    61
    0
    You missed letter "d" in the kms server host, it should be like this
    slmgr -skms fourdeltaone.net:1688
    slmgr -ato
     
  12. PaulDesmond

    PaulDesmond MDL Magnet

    Aug 6, 2009
    7,008
    7,160
    240
    There is a wonderful thread with all about KMS activation as a sticky. Why not look there? Everything is discussed there for hundreds of times
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. adit123tya

    adit123tya MDL Senior Member

    Oct 25, 2012
    397
    197
    10
    again edit the image... image should not show product keys on it... second thing no need t mention the port if it is 1688 for any server... third try this server win8kms4.mooo.com and remember u have to give the last command every 180 days
     
  14. Glavin

    Glavin MDL Novice

    Aug 29, 2012
    36
    61
    0
    aah just copy paste my command, one command per line.
     
  15. Josh Cell

    Josh Cell MDL Developer

    Jan 8, 2011
    3,519
    7,100
    120
    #19 Josh Cell, Nov 2, 2012
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. adit123tya

    adit123tya MDL Senior Member

    Oct 25, 2012
    397
    197
    10