Little issue with Build 7000 and Windows Live Messenger

Discussion in 'Windows 7' started by Cornmeister, Dec 28, 2008.

  1. Cornmeister

    Cornmeister MDL Member

    Dec 8, 2008
    213
    26
    10
  2. superMDMArio

    superMDMArio MDL Member

    Dec 16, 2008
    125
    6
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. tartooob

    tartooob MDL Novice

    Dec 14, 2008
    22
    0
    0
    I reverted back to 8.5 because of this stupid issue lol
     
  4. thevibe

    thevibe MDL Junior Member

    Dec 17, 2008
    59
    2
    0
    run it under "windows vista" compatibility mode [right click wlm shortcut>properties>compatibility>run as: windows vista]. will work now.
     
  5. Cornmeister

    Cornmeister MDL Member

    Dec 8, 2008
    213
    26
    10
    gonna try it ! tnx.
     
  6. superMDMArio

    superMDMArio MDL Member

    Dec 16, 2008
    125
    6
    10
    im try but not work!!!

    :(
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. Cornmeister

    Cornmeister MDL Member

    Dec 8, 2008
    213
    26
    10
    Worked for me !! great solution ! :D
     
  8. bchat

    bchat MDL Smart Azz

    Nov 7, 2008
    1,722
    453
    60
    Try the XP compatibilty mode - then re-boot twice. I'm not sure this will works - does with some software - doesn't with others.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. ZaForD

    ZaForD MDL Expert

    Jan 26, 2008
    1,180
    177
    60
    I got something this when I first opened IE8 after installing Messenger.
    It turned out to be IE8 + Messenger opening new windows telling me about the new features and trying to sign in at the same time.

    Try it again, but this time leave it a minute or two to open the other windows and sort it self out. :)