lost my genuine status...help!

Discussion in 'Windows 7' started by RanCorX2, Feb 10, 2010.

  1. RanCorX2

    RanCorX2 MDL Addicted

    Jul 19, 2009
    859
    413
    30
    that WAT crap finally removed my activation, I uninstalled the hotfix and re-applied hazars loader but no luck, windows keep starting in notification mode! What can I do?
     
  2. secr9tos

    secr9tos MDL Addicted

    Jul 28, 2009
    999
    133
    30
    Use RemoveWAT or Chew-WGA
     
  3. RanCorX2

    RanCorX2 MDL Addicted

    Jul 19, 2009
    859
    413
    30
    do I need to uninstall the loader and install the wat hotfix again?
     
  4. secr9tos

    secr9tos MDL Addicted

    Jul 28, 2009
    999
    133
    30
    No need to apply the wat update again. If the loader u are currently using really does not work anymore then uninstall it and apply RemoveWAT
     
  5. PAYMYRENT

    PAYMYRENT MDL Developer

    Jul 28, 2009
    1,462
    419
    60
    #7 PAYMYRENT, Feb 10, 2010
    Last edited: Feb 10, 2010
    if you use it wait for everything to load and in the "Install Mode" list select driver then pick your slic and click install
     
  6. RanCorX2

    RanCorX2 MDL Addicted

    Jul 19, 2009
    859
    413
    30
    thanks, will give em all a try.
     
  7. RanCorX2

    RanCorX2 MDL Addicted

    Jul 19, 2009
    859
    413
    30
    cheers guys, RemoveWAT worked like a charm. bawahahhahaha!
     
  8. secr9tos

    secr9tos MDL Addicted

    Jul 28, 2009
    999
    133
    30
    glad to here that rwat sorted out ur problem
     
  9. RanCorX2

    RanCorX2 MDL Addicted

    Jul 19, 2009
    859
    413
    30
    I wasn't going to give up though, I removed the wat fix and downloaded Vista7 Slic Ldr, installed the loader and rebooted and boom I'm activated and genuine again both ony my desktop & laptop. wooo!