New AMI BIOS tool for performing SSV2/3 and Dynamic SLIC Modification

Discussion in 'MDL Projects and Applications' started by andyp, Jan 7, 2009.

  1. andyp

    andyp SLIC Tools Author

    Aug 8, 2008
    1,671
    2,529
    60
  2. andyp

    andyp SLIC Tools Author

    Aug 8, 2008
    1,671
    2,529
    60
    #23 andyp, Jan 16, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    (OP)
  3. andyp

    andyp SLIC Tools Author

    Aug 8, 2008
    1,671
    2,529
    60
    #24 andyp, Jan 16, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    (OP)
  4. andyp

    andyp SLIC Tools Author

    Aug 8, 2008
    1,671
    2,529
    60
    #25 andyp, Jan 16, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
  5. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    9,024
    3,371
    300
    well andyp, i can see that you are well versed in machine code been a while for me also to old now 50+ to many beers :D but you were talking about MMTOOL and i'm asking the one that come with your slictool MMTOOL v3.22 BKMOD i have an older asrock bios that doesn't have 1b mod and mmtool won't open it but old MMTool2.22.1. will load my old bios file i am just asking because if you are gonna dissasemble MMTool please have a look at the older one also sorry for ranting but your slictool is really good and it will only get better:D

    P.S. i can upload MMTool2.22.1 if you dont have it..

    urie
     
  6. andyp

    andyp SLIC Tools Author

    Aug 8, 2008
    1,671
    2,529
    60
    It is probably a core 7 bios that gets slic'd in a different way. Yen knows how.. I haven't looked at these yet but I might do ;) Point me to the BIOS...

    Andy
     
  7. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    9,024
    3,371
    300
  8. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    498
    180
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    498
    180
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. SoftwareHacker

    SoftwareHacker MDL Novice

    Nov 18, 2007
    23
    0
    0
    I want asus
    I break the board with ssv3 (with tool 92)
     
  11. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    498
    180
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. SoftwareHacker

    SoftwareHacker MDL Novice

    Nov 18, 2007
    23
    0
    0
    First, I want to thank you for your great effort
    I tried to flash the bios with factory tool from dos
    the flash is ok but the motherboard takes too much time to display bios information (error code 0E at the debug diplay behind the board) after that it boots ok
    Vista is now activated
    I tried to clear cmos
    the clear is ok but the side effect (too much delay in post) is still preasent
     
  13. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    498
    180
    Did you load defaults as well. Clearing cmos and starting with defaults may help..

    Have you also flashed the non-mod bios. To see if the S/S are similar or same..

    Does the post hang at any particular point??What does the error code 0E mean...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    498
    180
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. SoftwareHacker

    SoftwareHacker MDL Novice

    Nov 18, 2007
    23
    0
    0
    Yes, before any try I flashed the original bios completely (including boot)
    I tried your bios with ctrl+home but the same result
     
  16. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    498
    180
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...