Server 2008/Server 2008 R2 OEM SLP Keys

Discussion in 'Windows Server' started by reginakampher, Aug 28, 2008.

  1. burnix

    burnix MDL Junior Member

    Jan 4, 2011
    50
    2
    0
    Just for information, on the installation that tell me "unactivated" i have use the script present on a DELL seven dvd. slmgr.vbs -lc and -ipk with the information of pid.txt. That's work. So i'm burning a DVD with this solution. I'm going to try in 10 minutes and after i come back to put the result.

    Solution found.
     
  2. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,702
    15,896
    340
    #543 Tito, Dec 13, 2012
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  3. FreeStyler

    FreeStyler MDL Guru

    Jun 23, 2007
    3,513
    3,686
    120
  4. Jacoub

    Jacoub MDL Member

    Aug 14, 2011
    112
    13
    10
    Great Job everyboday. Appreciate if somebody can share the followin OEM:SLP Keys
    Windows Server 2008 Datacenter
    Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
    Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
    Windows Server 2008 R2 WEB



    Thanks to All members & Great Thanks to MDL
     
  5. adboy007

    adboy007 MDL Novice

    Feb 7, 2009
    28
    1
    0
    I'm sure that no oem slp key for Windows Server 2008 R2 WEB
     
  6. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    6,074
    1,874
    210
    You want web, then install Apache
     
  7. s0cpy

    s0cpy MDL Novice

    Jan 29, 2010
    2
    4
    0
    I have an HP Proliant server with preinstalled Windows Server 2008 R2. Recover DVD contains $oem$ directory which contains several files and 2 of them are HPActive.cmd and pkeyconfig.xrm-ms.
    HPActive.cmd contains that key...
    tell me what proof you still need...?

    P.S.
    If you think that the person who post in the forum once lying - you can be wrong
     
  8. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    474
    20
    10
    can i use those keys on Vspher to activate R2 2008 ?
     
  9. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    474
    20
    10
    can you activate with those keys?
     
  10. u666sa

    u666sa MDL Novice

    Mar 20, 2013
    1
    0
    0
    Pardon this newbie plz and help him out.

    I understand that I need SLIC cert in my BIOS to use one of the keys on front page, 2008 R2 DC.


    So how do I install a SLIC cert into VMware BIOS? What do I need, where do I look, etc?



    Will trade immediate help on 2008 R2 STD x64 key, fully working, non SLIC, just enter and activate!
     
  11. erfandl

    erfandl MDL Novice

    Aug 16, 2012
    10
    0
    0
    Hi all. wich key worked on gigabyte ?
     
  12. Carlos Detweiller

    Carlos Detweiller MDL Spinning Tortoise

    Dec 21, 2012
    3,372
    2,976
    120
    Did you read the very first sentence which states in big letters:
    Thus your answer is: Any key for your SKU will work. Just the SLIC and certificate have to match.
     
  13. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,702
    15,896
    340
    #556 Tito, Nov 25, 2013
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  14. 3KyNoX

    3KyNoX MDL Novice

    Aug 11, 2009
    5
    0
    0
    Big thanks to u
     
  15. Torvan

    Torvan MDL Novice

    Jan 6, 2014
    3
    0
    0
    How key work? Does go in Daz Windows Loader at time of install cert? Maybe can put later? I make install of server 2008 r2, make Windows Loader match (ASUS) and leave the last space (it say Dell OEM-Standard). I press install and it work. But how I can make key,I don't know this. Please say me how. Thank you.
     
  16. Carlos Detweiller

    Carlos Detweiller MDL Spinning Tortoise

    Dec 21, 2012
    3,372
    2,976
    120
    Key is inserted by the Loader automatically.
     
  17. Torvan

    Torvan MDL Novice

    Jan 6, 2014
    3
    0
    0
    Great thanks for answer. So need to put key in loader before install? Or can put later? Windows say activated but I never put key in loader. There is reason I should do this?