Simplix Pack to update Live Win7 System/ Integrate hotfixes into Win7 distribution

Discussion in 'Windows 7' started by Enthousiast, May 13, 2013.

  1. ultimate_live

    ultimate_live MDL Addicted

    Mar 15, 2011
    818
    635
    30
    I have an AIO of Windows 7 x86/x64. Now I want to add IE11.
    Can I use this tool to add IE11 ?
     
  2. fr40

    fr40 MDL Member

    Aug 21, 2007
    156
    55
    10
    for now, this doesn't have ie11,. wait next release, or due manually if you know how can due.

    take care about how to use dism
     
  3. Daimao

    Daimao MDL Junior Member

    May 8, 2012
    53
    25
    0
    I'm guessing it'll be out next week ^^
     
  4. gamazet

    gamazet MDL Senior Member

    Sep 26, 2009
    279
    954
    10
    On 15th day each month, with exceptions some times.
     
  5. eteksen

    eteksen MDL Novice

    Nov 15, 2013
    7
    2
    0
    The new version will be delayed?

    Do you have net framework 4.5.1 and updates?
     
  6. gamazet

    gamazet MDL Senior Member

    Sep 26, 2009
    279
    954
    10
    Yes, it is late.
    If you mean if there is .Net in the Pack, the answer is no. About me, I have it always updated, thanks to pack created and regularly updated by ricktendo
     
  7. f33nix

    f33nix MDL Member

    Apr 4, 2012
    153
    84
    10
    They are delayed with good reason: MS keeps breaking machines with their patches, so rather than release the pack then need to re-release the pack... they wait a few days for the dust to settle.

    Here is a fish to watch while they check for bugs :fish2:
     
  8. gamazet

    gamazet MDL Senior Member

    Sep 26, 2009
    279
    954
    10
    Yes, too many bugs lately :smokecowboy: It seems MS puts all their bets on Win 8
     
  9. fr40

    fr40 MDL Member

    Aug 21, 2007
    156
    55
    10
    yeah my machine with ie11 doesnt work well, so the project still alive?
     
  10. gamazet

    gamazet MDL Senior Member

    Sep 26, 2009
    279
    954
    10
    Yes it is, but MSoft official updates were little late also.
     
  11. f33nix

    f33nix MDL Member

    Apr 4, 2012
    153
    84
    10
    Yes the updates have been posted 20-11-2013.
    Just wait for Mr gamazet to come online and update his post later :bye1:


    Changes in the current version
    • Added Internet Explorer 11 and 95 languages, including spell checking and hyphenation.
    • Added KB2862152-x86-x64, KB2868626-x86-x64, KB2868725-x86-x64, KB2876331-x86-x64, KB2893519-x86-x64
    • Added KB2875783-x64 (replaces KB2645640-x64)
    • Added KB2888505-v8-x86-x64 (replaces KB2879017-v8-x86-x64)
    • Added KB2888505-v9-x86-x64 (replaces KB2879017-v9-x86-x64)
    • Added KB2888505-v10-x86-x64 (replaces KB2879017-v10-x86-x64)
    • Added KB2900986-x86-x64 (replaces KB2820197-x86-x64)
    • Updated KB931125 (root certificates)

    • Two times faster scanning system.
     
  12. gamazet

    gamazet MDL Senior Member

    Sep 26, 2009
    279
    954
    10
    Updated November 20, 2013
     
  13. eteksen

    eteksen MDL Novice

    Nov 15, 2013
    7
    2
    0
    I use simplix pack. (20 November 2013)

    Windows 7 Ultimate x64 Turkish SP1 MSDN original ISO

    /ie11 parameter (install.wim)

    Windows 7 three updates find.
    - KB971033 ???
    - KB2533552 ???
    - windows defender (no problem)

    Why do not the two of them Simplix in the package?
     
  14. ghoffman

    ghoffman MDL Novice

    Mar 23, 2008
    39
    4
    0
    with the latest 11.20 update, using the following command:
    UpdatePack7Live-13.11.20.exe /ie11/WimFile=c:\users\user\downloads\install.wim/index=*​

    i get the following error in a popup box entitled "UpdatePack7 Live 13.11.20 Setup:"
    ! Failed to mount image, the error code: 769​

    it worked fine before.

    thoughts?
     
  15. gamazet

    gamazet MDL Senior Member

    Sep 26, 2009
    279
    954
    10
    That error has something with the settings on your computer. Try the following command:
    Type and run CMD (on start-run or on the search bar on start menu).
    On pop-up command prompt type:
    fsutil behavior set disablecompression 0
    Restart.

    Also look into DISM.log for problems (C:\Windows\Logs\DISM\dism.log)
     
  16. ghoffman

    ghoffman MDL Novice

    Mar 23, 2008
    39
    4
    0
    brilliant. had installed onto an old volume on which I had disabled compression for some reason that seemed like a good idea at the time (a few years ago).
    works now.
    thank you for this excellent product!
     
  17. gamazet

    gamazet MDL Senior Member

    Sep 26, 2009
    279
    954
    10
    Thanks
    Glad you made it ;)
     
  18. mdl870152

    mdl870152 MDL Novice

    Aug 5, 2013
    16
    10
    0
    tested on 3 PCs: 2 had BSOD :confused:
     
  19. Thvle

    Thvle MDL Member

    Oct 7, 2012
    242
    58
    10
    This is compatible with "N" versions?