SLIC 2.1 Dell Cert Bios Win 7 suddenly not activated

Discussion in 'Windows 7' started by weberman, Apr 29, 2013.

  1. weberman

    weberman MDL Junior Member

    Jun 4, 2010
    92
    5
    0
    I have a Gigabyte motherboard that was flashed with a SLIC 2.1 Dell Cert Bios. Windows 7 Ultimate OEM was installed and it worked for two years (even had the Dell logo and customer service phone number) but for some reason it now shows as not activated. Any ideas as to why or suggestions as to how to reactivate will be greatly appreciated.

    Hoping I don't have to reinstall Win 7.:confused:

    Thanks in advance.
     
  2. locob

    locob MDL Member

    Jun 2, 2010
    167
    65
    10
    Post an MGADiag report here: http://forums.mydigitallife.net/threads/24902-Windows-Loader-Support-and-chat

    For help with MGADiag report see post#1.
     
  3. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,243
    1,157
    90
    Try to rearm and use the latest loader, you can find more infos here :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. weberman

    weberman MDL Junior Member

    Jun 4, 2010
    92
    5
    0
    I ran the MBR Regenerator program and it fixed the problem. Computer running normally. I can't post the MGADiag because I don't have the computer. It is my sons and I returned it to him. Sorry for the slow reply but I can't sit at the computer for very long because of recent knee surgery.

    Thanks for the suggestions.

    Web