SLIC 2.1 + Successful OEM Cer & OEM Installed = Windows unactivated

Discussion in 'Windows 7' started by Chickenlittle, Aug 25, 2009.

  1. Chickenlittle

    Chickenlittle MDL Junior Member

    May 26, 2008
    83
    11
    0
    #21 Chickenlittle, Aug 25, 2009
    Last edited: Aug 25, 2009
    (OP)
    Please look at 1st post.
     
  2. jupier2k

    jupier2k MDL Member

    Jan 20, 2009
    168
    5
    10
    there is a slight possibility too which most of us overlook.
    I flash my modded bios and just set the hdisk /DVD thing right.
    win 7 not activated.

    guess what My bios ACPI was disable on default.
    enable it viola and win 7 was activated.

    check your bios that ACPI is enable !!
     
  3. Chickenlittle

    Chickenlittle MDL Junior Member

    May 26, 2008
    83
    11
    0
    I am going to wipe out my hard drive and do a fresh install again, then try to activate using slic 2.1 method again. I'll report with you guys later. :D
     
  4. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    497
    180
    Manual..do not use a tool to install cert/key
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Chickenlittle

    Chickenlittle MDL Junior Member

    May 26, 2008
    83
    11
    0
    #25 Chickenlittle, Aug 25, 2009
    Last edited: Aug 25, 2009
    (OP)
    Thanks guys for helping me, finally i redo a fresh install and manully import oem cer + oek key. I found out what was the problem :D

    I ran commamd prompt as admin... by using the run command and type cmd, then i right click on cmd and run as admin, the progress for import OEM certificate and key was successful but windows will not activated. This method was ok when i use it on Windows Vista, but on Windows 7 it is different. I have to press on All Programs.........Accessories........ Right click on command prompt and run as admin..., then import oem cer + key = windows activated.

    Thanks guys for helping me.
     
  6. Chickenlittle

    Chickenlittle MDL Junior Member

    May 26, 2008
    83
    11
    0
    Problem was found out, please help me detele this Thread, thanks.
     
  7. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,260
    457
    60
    You know how bad i want to tell you "Told You So"........
     
  8. Chickenlittle

    Chickenlittle MDL Junior Member

    May 26, 2008
    83
    11
    0
    #28 Chickenlittle, Aug 25, 2009
    Last edited: Aug 25, 2009
    (OP)
    yeah!, it was a mess on me, i always type cmd in run and choose run admin for doing many things (activate vista, use other commands) and it worked ok even when i used it for making a windows 7 AIO disc. But now i realized that the import progress for oem cer and key on windows 7 is a little different.:D
     
  9. Taxidermista

    Taxidermista MDL Novice

    Jul 13, 2009
    32
    0
    0
    Why the hell are you obssesed with deleting this thread? Don't you know that help other people with the same problem is one of the main goals of every internet forum?? Jesus... :mad:
     
  10. Chickenlittle

    Chickenlittle MDL Junior Member

    May 26, 2008
    83
    11
    0
    #30 Chickenlittle, Aug 25, 2009
    Last edited: Aug 25, 2009
    (OP)
    i messed up on using the command prompt and i figured out with helps from other people, so this thread is not necessary anymore because there are so many thread that talk about how to activate windows 7 with SLIC 2.1 BIOS

    I will post a tutorial with step by step in Windows 7 Repository thread
     
  11. concierge

    concierge MDL Novice

    Aug 11, 2009
    20
    0
    0
    Relax. Calm down. Chill out, loser...

    :)
     
  12. Chickenlittle

    Chickenlittle MDL Junior Member

    May 26, 2008
    83
    11
    0
    #32 Chickenlittle, Aug 25, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)