SLIC Diagnosis 'Invalidated' after modding my BIOS

Discussion in 'BIOS Mods' started by Evilsatan, Aug 13, 2013.

  1. Evilsatan

    Evilsatan MDL Novice

    Jun 30, 2010
    19
    0
    0
    Hi all,

    I try to mod my own BIOS files to avoid wasting the time of those on here. I have succeeded with almost every mod I have ever tried but I am stuck with my latest mod.

    Here are the details:
    Gigabyte H61M-USB3V
    BIOS version: F2
    download.gigabyte.eu/FileList/BIOS/mb_bios_ga-h61m-usb3v_f2.exe

    I extracted the file and opened in Phoenix Mod Tool 2.14, added the SLIC 2.1 SLIC file for Gigabyte, verified with the certificate ok and added my AcpiTbls.rw (attached). I used Module as my method as this is an AMI EFI BIOS file.

    Flashed using the efiflash tool in DOS but when running SLIC Toolkit 3.2 the advanced tab shows Invalidated in the diagnosis section with X&RSDT displaying '!='.

    SLIC Dump is ok and shows the 2.1 and the certificate says it is ok.

    This isn't a request for a mod, more a request for advice so I know how to fix this for future mods too.

    Any help appreciated :eek:

    View attachment AcpiTbls.rar
     
  2. Serg008

    Serg008 MDL BIOS/EFI Guru

    Feb 23, 2010
    18,250
    8,124
    340
    try http://forums.mydigitallife.net/thr...ell-EFI-BIOSes?p=746898&viewfull=1#post746898
     
  3. Evilsatan

    Evilsatan MDL Novice

    Jun 30, 2010
    19
    0
    0
    Thanks Serg, will try now and post back results.
     
  4. Evilsatan

    Evilsatan MDL Novice

    Jun 30, 2010
    19
    0
    0
    Worked perfectly, thanks for the advice :biggrin: