slui.exe orginal file

Discussion in 'Windows 7' started by OSMAN, Feb 25, 2010.

  1. OSMAN

    OSMAN MDL Senior Member

    Oct 25, 2009
    297
    19
    10
    anyone got this the orginal file from windows 7 RTM x64 ?
     
  2. dogfox

    dogfox MDL Novice

    Mar 4, 2008
    33
    2
    0
    i did a search on my rig and i dont have one but when i typed in slui ...got a window pop up say activation was sucessful
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. OSMAN

    OSMAN MDL Senior Member

    Oct 25, 2009
    297
    19
    10
    is in \windows\system32
     
  4. dogfox

    dogfox MDL Novice

    Mar 4, 2008
    33
    2
    0
    ok i;ll have a look
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. dogfox

    dogfox MDL Novice

    Mar 4, 2008
    33
    2
    0
    342kb in size?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. OSMAN

    OSMAN MDL Senior Member

    Oct 25, 2009
    297
    19
    10
    yes it is that size
     
  7. dogfox

    dogfox MDL Novice

    Mar 4, 2008
    33
    2
    0
    i can email you it in a rar file
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. dogfox

    dogfox MDL Novice

    Mar 4, 2008
    33
    2
    0
    how did you do that ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. OSMAN

    OSMAN MDL Senior Member

    Oct 25, 2009
    297
    19
    10
    ok now when i got to change product key, i get this error

    slui.exe- Application Error

    The application was unable to start correctly (0x0000022). Click OK to close the application.

    how do i fix this error now.
     
  10. PAYMYRENT

    PAYMYRENT MDL Developer

    Jul 28, 2009
    1,462
    419
    60
    #11 PAYMYRENT, Feb 25, 2010
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    open an elevated command prompt


    and use this command


    Code:
    sfc /scannow
     
  11. OSMAN

    OSMAN MDL Senior Member

    Oct 25, 2009
    297
    19
    10
    still does the error after i do that scan
     
  12. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    303
    90
    probably because it was from another version of windows or different architecture. You need to have a copy from the exact same edition as you have.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. woebetide

    woebetide MDL Member

    May 28, 2007
    240
    78
    10
    #14 woebetide, Feb 25, 2010
    Last edited: Feb 25, 2010
    Search your windows dir for slui.exe

    i found a second slui.exe here

    Copy to windows/system32 dir

    Or you can mount the install.wim from your 7 dvd and copy the file!
     
  14. OSMAN

    OSMAN MDL Senior Member

    Oct 25, 2009
    297
    19
    10
    did all of this, not working
     
  15. woebetide

    woebetide MDL Member

    May 28, 2007
    240
    78
    10
    Slui.exe depends on many files! (Google and download Dependency Walker to find out)

    Try what PAYMYRENT suggested earlier!