[Solved] Can't activate windows 7 pro after a repair install

Discussion in 'Windows 7' started by cetipabo2, Jan 16, 2018.

  1. mxman2k

    mxman2k MDL Developer

    Jun 20, 2007
    2,814
    6,379
    90
    Hmm oops yes i think i might have to re check the QT's server check/list bit :oops: not touched that area for ages...

    Have edited my previous post.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. s1ave77

    s1ave77 Has left at his own request

    Aug 15, 2012
    16,135
    24,088
    340
    The checklist should be correct. The MSDM table matches with the SLIC for Server 2012.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mxman2k

    mxman2k MDL Developer

    Jun 20, 2007
    2,814
    6,379
    90
    Servers are confusing OS's - we should know all the testing we did. :p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. s1ave77

    s1ave77 Has left at his own request

    Aug 15, 2012
    16,135
    24,088
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. cetipabo2

    cetipabo2 MDL Member

    Feb 8, 2015
    221
    44
    10
    i'm away from that PC now, will run the Daz tool tomorow morning and update this topic. ;)
     
  6. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,703
    15,828
    340
    @cetipabo2

    Can you please share the RW report, preferably via PM?
     
  7. cetipabo2

    cetipabo2 MDL Member

    Feb 8, 2015
    221
    44
    10
  8. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,703
    15,828
    340
  9. cetipabo2

    cetipabo2 MDL Member

    Feb 8, 2015
    221
    44
    10
    ok done.