[SOLVED] Error In Browser HTTPS?

Discussion in 'Windows 10' started by Nongshim, Jan 18, 2017.

  1. Nongshim

    Nongshim Guest

  2. Nongshim

    Nongshim Guest

    I seemed to have found the error. I was using an older version of ChromeSetup.exe, and even though it updated to the newest version, it still had a SHA1 certificate for Google sites for some reason, maybe something built into Chrome?! I don't know. But I went and downloaded the newest ChromeSetup.exe from Google.com/Chrome and the Google websites now show as Secure.
     
  3. Evides

    Evides MDL Member

    Apr 6, 2014
    113
    24
    10
    What this has to do with Windows 10 beats me... :g:
    Nevertheless.. good to see you've found the culprit...
     
  4. Nongshim

    Nongshim Guest

    #5 Nongshim, Jan 18, 2017
    Last edited by a moderator: Jan 19, 2017
    (OP)
  5. Hadron-Curious

    Hadron-Curious MDL Guru

    Jul 4, 2014
    3,532
    519
    120
    Most times it is problem with your local time. Correcting the time and date usually fix it though.
     
  6. Nongshim

    Nongshim Guest

    Well after reinstalling Windows, I have this same issue again, on Google, Youtube etc. Downloaded from Google.com/Chrome does nothing, saying not secure.
     
  7. Enthousiast

    Enthousiast MDL Tester

    Oct 30, 2009
    16,848
    21,170
    340
    Try a clean MSDN/VLSC iso?
     
  8. lobo11

    lobo11 TOMAHAWK CHOP

    Feb 16, 2012
    6,539
    4,989
    210
  9. Nongshim

    Nongshim Guest

    Yes downloaded it from Microsoft's servers.
     
  10. Nongshim

    Nongshim Guest

    Well it went to secure on its own, I really don't get this Chrome certificate shi*.