Start button stops working after BSOD

Discussion in 'PC Hardware' started by Wolfano, Dec 12, 2015.

  1. Wolfano

    Wolfano MDL Novice

    Aug 18, 2015
    47
    6
    0
    #1 Wolfano, Dec 12, 2015
    Last edited: Dec 12, 2015
  2. SOCRATE_MMXII

    SOCRATE_MMXII MDL Expert

    Jan 25, 2012
    1,034
    315
    60
    Solve the memory issue :g:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Wolfano

    Wolfano MDL Novice

    Aug 18, 2015
    47
    6
    0
    But how, I am using maximum RAM supported by Motherboard?
     
  4. SOCRATE_MMXII

    SOCRATE_MMXII MDL Expert

    Jan 25, 2012
    1,034
    315
    60
    #4 SOCRATE_MMXII, Dec 12, 2015
    Last edited: Dec 12, 2015
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. kaljukass

    kaljukass MDL Addicted

    Nov 26, 2012
    868
    293
    30
    Does mouse right button works, on the taskbar I mean?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Wolfano

    Wolfano MDL Novice

    Aug 18, 2015
    47
    6
    0
    Yes, its working.
     
  7. kaljukass

    kaljukass MDL Addicted

    Nov 26, 2012
    868
    293
    30
    Surely you have not been banned or removed (uninstalled) the Edge?
    And one more question - are You the administrator or user on this pc.
    One recommendation - make one new account and make it in administrator privileges, then restart and log in with this new account. If everything is the same, then is situation a bit more clear.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. Wolfano

    Wolfano MDL Novice

    Aug 18, 2015
    47
    6
    0
  9. T-S

    T-S MDL Guru

    Dec 14, 2012
    3,988
    1,316
    120
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. kaljukass

    kaljukass MDL Addicted

    Nov 26, 2012
    868
    293
    30
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. T-S

    T-S MDL Guru

    Dec 14, 2012
    3,988
    1,316
    120
    So, if your son has a flu, the best way to cure it is to kill him and make another baby?:g:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. LiteOS

    LiteOS MDL Expert

    Mar 7, 2014
    1,428
    547
    60
    i think there a cache file for titles
    mb its got corrupted
     
  13. kaljukass

    kaljukass MDL Addicted

    Nov 26, 2012
    868
    293
    30
    Your joke is not particularly witty.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. T-S

    T-S MDL Guru

    Dec 14, 2012
    3,988
    1,316
    120
    If you think that is a joke and not a serious question, it's you the one not so witty :cool:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. Wolfano

    Wolfano MDL Novice

    Aug 18, 2015
    47
    6
    0
    Earlier I was on Pro Build 10240, the problem was same - start button and store was not opening up. To solve that problem I upgraded it with Insider ISO, but the problem persists.
    Then the only way to solve this was a clean install. So that I did and PC activated with digital entitlement.

    But now I am on enterprise build. My question is, does windows remains activated on Enterprise version?
    I am using Windows and Office MAK activated, so my concern is if I perform a clean installation I may lose activation of Office and windows.