Sysprep/Generalize Problem

Discussion in 'Windows 7' started by adric, Jan 1, 2021.

  1. adric

    adric MDL Addicted

    Jul 30, 2009
    823
    510
    30
    #21 adric, Jan 8, 2021
    Last edited: Jan 8, 2021
    (OP)
    I went back to the sysprep system and added a wired driver, so I had access to the internet and to let me go through the same scenario to see what searching for updates would say. It did not complain about the LCU rollup. It did a lot more checking for partial installs on the rollup sub-packages though.
     

    Attached Files:

  2. adric

    adric MDL Addicted

    Jul 30, 2009
    823
    510
    30
    #22 adric, Jan 8, 2021
    Last edited: Jan 8, 2021
    (OP)
    .
     
  3. abbodi1406

    abbodi1406 MDL KB0000001

    Feb 19, 2011
    11,753
    52,904
    340
    Partial install line alone is not very informative
    lines before/after for the specific pakage might help
     
  4. adric

    adric MDL Addicted

    Jul 30, 2009
    823
    510
    30
    #24 adric, Jan 8, 2021
    Last edited: Jan 9, 2021
    (OP)
    I finally put a finger on what is causing this. It has to do with the WMF 5.1 installation that is being installed later at OOBE. After the installation and reboot. the rollup shows up in WU again. So, it looks like the Rollup needs to done after installing WMF5.1

    If I recall correctly, WMF51 can't be integrated offline in W7. I think I tried installing it online on the sysprep system quite a while back and had problems with it so I ended up installing it online as the last update. Thanks for the helpful tips.