Vista Oem Sources Folder Project

Discussion in 'Windows Vista' started by ciscokid, Mar 2, 2008.

  1. 304rene

    304rene MDL Novice

    Oct 14, 2008
    7
    0
    0
  2. ambidav

    ambidav MDL Guru

    May 14, 2008
    2,486
    5,647
    90
    #303 ambidav, Jul 8, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  3. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,978
    3,304
    300
    If it is a Fujitsu machine and it came with vista preinstalled the look at the thread how to make Vista OEM dvd everything you need is here on the forum:D
     
  4. tvjnguyen

    tvjnguyen MDL Novice

    Aug 5, 2009
    4
    0
    0
    I've read from page one to the last but still I can't understand.
    Unfortunately, my came with the restore disk but my cousin wiped out my restore partition when he tries to install XP. After done so, realize my laptop is not XP compatible :( ..now i can't go back.
     
  5. tvjnguyen

    tvjnguyen MDL Novice

    Aug 5, 2009
    4
    0
    0
    i would like to say thanks to everyone and especially to ciscokid (original post). This is a very helpful thread. I had so much problem after my laptop was completely wiped out. I couldn't be any happier and so greatful with you post .. i finally got it working.
     
  6. sameixii

    sameixii MDL Novice

    Aug 9, 2009
    3
    0
    0
    hi

    somebody upload Packard Bell OEM folder pleas

    thanks
     
  7. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,978
    3,304
    300
    #310 urie, Aug 14, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  8. moose312

    moose312 MDL Novice

    Aug 15, 2009
    1
    0
    0
    im a bit lost i have this same question.. i desperately need help since they wont accept the free warranty until i have the original OS/key and i dont have the recovery disk.

     
  9. sameixii

    sameixii MDL Novice

    Aug 9, 2009
    3
    0
    0
    #312 sameixii, Aug 15, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  10. najamesk1

    najamesk1 MDL Novice

    Aug 29, 2009
    13
    0
    0
    Quick question.

    I need the folder for an Acer with Home Premium x64.


    and a slightly off topic question. this Acer's original OEM was Home Premium x64, would it be possible to modify the $OEM$ folder to change it to Ultimate eddition? and if so, how, could sombody PM me some Links, or other info so the thread can stay clean.

    Thanks.
     
  11. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    6,060
    1,870
    210
    Input the Ultimate key in pid.txt & remake the iso

    sebus
     
  12. cyclops

    cyclops MDL Senior Member

    Sep 10, 2007
    299
    39
    10
    anyone got the new Intel dual core OEM logo please?
     
  13. Lenmaer

    Lenmaer MDL Addicted

    Jul 3, 2009
    579
    3
    30
    Just wondering anyone knows how to add just a custom badge without other infos?
    And will this also work for 7, I mean custom logo?
     
  14. russianbz

    russianbz MDL Novice

    Oct 2, 2009
    4
    0
    0
    Hi Petar, I just registered to this forum as i had vista premuim and wanted to upgrade and came across this site . . . which I'm glad I did. anyhow, i'm please to say that downlaoded the compaq source file and edited with ultimate cd and made a clean install and now I have vista ultimate running, activated and genuine - i recently updated from MS site with no problem. so thank you and everyone who helped with this amazing project.

    all the best!
     
  15. russianbz

    russianbz MDL Novice

    Oct 2, 2009
    4
    0
    0
    update: I created ISO for compaq with HELLKILLER source folder and glad to report that it worked like a charm, i now have Vista Ultimate and updates flawlessly . .. many thanks guys!