What am I doing wrong?

Discussion in 'Windows XP / Older OS' started by andel, Mar 14, 2009.

  1. andel

    andel MDL Novice

    Nov 23, 2008
    25
    2
    0
    I am trying to create an oem disk from a VLK disk I have.
    I have copied the relevant $OEM$ folder to the root of the disk, edited the WINNT.SIF accordingly, copied it along with the other 8 files to the I386 folder but durin installation it still asks for the licence key.
    Any advice would be appriciated.:)
     
  2. offon7544

    offon7544 MDL Expert

    Sep 27, 2007
    1,018
    8
    60
    Please post the CRC of the files you put in i386 folder and your winnt.sif.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. andel

    andel MDL Novice

    Nov 23, 2008
    25
    2
    0
    #3 andel, Mar 15, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
    ok scrap what I said. I was actually doing an install from USB and realised I have to put the WINNT.SIF in a different place. It picks it up fine now but I have a new problem in that it says my key is incorrect. I used the tool oembios.exe and it says I have a Fujitsu Siemens bios. I got the oem files from this post. My only concern is that I used the Fujitsu files and not the Fujitsu Siemens as I cant find any.
    Does anyone think that this might be where my problem is? or can anyone link me to some Fujitsu Siemens files if different from the ones I have?
     
  4. Vercetti

    Vercetti MDL Junior Member

    Mar 21, 2008
    67
    1
    0
    All the files, including $OEM$ folder must be into I386 folder, replacing original files.
     
  5. andel

    andel MDL Novice

    Nov 23, 2008
    25
    2
    0