Win7 deactivated itself!?!?! Please help me!

Discussion in 'Windows 7' started by Ranger Aja, Apr 9, 2011.

  1. Ranger Aja

    Ranger Aja MDL Novice

    Apr 9, 2011
    8
    0
    0
    A few months ago I updated to windows 7 with an OEM disk given to me by a friend. It was validated and working fine until today. My computer is left on 24/7 for the most part. I was out running errands and returned to see the deactivation had occurred.

    My Dell came with Vista, but I hated it at the time and downgraded to XP. I did a clean win7 install after SUCCESSFULLY flashing BIOS to 2.1 slic from 2.0, and ran all of the correct Dell stuff (OEM key, certificate, etc). As I said, things were fine until today. What happened? How can I fix this?

    View attachment RW slic table SHRINK.bmp
    View attachment PROPERTIES SHRINK.bmp
    View attachment desktop win7 SHRINK.bmp

    *NOTE: I realize keys are not proprietary and any one should work. So I tried a couple of other OEM keys just for giggles, none of them worked either.*
     
  2. 555LE

    555LE MDL Expert

    Aug 14, 2010
    1,253
    2,926
    60
    #2 555LE, Apr 9, 2011
    Last edited: Apr 9, 2011
    You installed SP1 Beta
     
  3. Ranger Aja

    Ranger Aja MDL Novice

    Apr 9, 2011
    8
    0
    0
    I didn't see anything that said BETA on the disk nor on my system. I avoid BETA releases of anything in general. But if this is the case, how can I tell and how do I fix the problem?
     
  4. 555LE

    555LE MDL Expert

    Aug 14, 2010
    1,253
    2,926
    60
  5. Ranger Aja

    Ranger Aja MDL Novice

    Apr 9, 2011
    8
    0
    0
    That did the trick! Thanks soooo much!

    So, out of curiosity, what happened exactly? Is there something preventative I need to look out for in the future?
     
  6. 3skiya

    3skiya MDL Novice

    Oct 17, 2010
    1
    0
    0
    I have problem how can use this tool ( Driver Signature Enforcement Overrider ) ? I enabled test mode and reboot but nothing changes :/ What i am doing wrong ?
    Which option do i have to use?
    1-Enable Test Mode
    2-Disable Test Mode
    3-Sign a system file
    4-How to use =>i visited this page but noothing about my problem
    5-Remove Watermarks
    6-Exit

    I am using win7 Sp1 ultimate.please adivce a tool for activation i have to activate today
     
  7. Ranger Aja

    Ranger Aja MDL Novice

    Apr 9, 2011
    8
    0
    0
    DSEO13b must be RUN AS ADMINISTRATOR
    Enable test mode
    Restart
    Type cmd in START menu, right click and RUN AS ADMINISTRATOR
    Type slmgr.vbs -rearm and wait for confirmation
    Restart
    Enter new key
    Restart
    Run DSEO13b again, disable test mode
    Restart
    DONE