Windows 7 Mediasharing problem

Discussion in 'Windows 7' started by Pliskin, Oct 10, 2009.

  1. Pliskin

    Pliskin MDL Member

    Jul 30, 2009
    105
    0
    10
    #1 Pliskin, Oct 10, 2009
    Last edited: Oct 10, 2009
    Hey,

    it seems that i have a little problem with Windows 7 an its "Media-Sharing".
    I´m using the server mostly for videos wich be played on a PS3-System.

    With Vista and its Mediaplayer (guess it was WMP11) i got some litte preview-"films" on the PS3 when i browse the list of shared videos.
    At Windows 7 there were no such little previews when i acces the mediaserver.

    Videos that were downloaded to the harddisk got this preview again ...
    The trick to install wmp11 on Win7 didn´t work for me, i got the same problem with wmp11

    Someone got the same problem ? or a solution for this?

    Thank you ... (and sorry for my poor english)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Pliskin

    Pliskin MDL Member

    Jul 30, 2009
    105
    0
    10
    Hi,

    thank you, this program is nice!
    i got my previews again, maybe there is some setting that will activate this short preview films!

    Giving this program a try!

    Thank you again!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. kaos420

    kaos420 MDL Senior Member

    Jul 30, 2009
    269
    12
    10
    I see you got it. i was going to say i used media center to stream to my 360 and its flawless with media player 12