Windows 7 RTM and Realtek ALC888S- sound stuterring...

Discussion in 'Windows 7' started by tellet, May 29, 2011.

  1. tellet

    tellet MDL Novice

    May 21, 2011
    14
    0
    0
    #1 tellet, May 29, 2011
    Last edited: May 29, 2011
    Hi, i've installed new RTM and everything was good since i ran winamp. Sound stutters and cuts while i'm doing something "bigger" on the screen i.e. "Run as administrator" privilege window and when changing resolution... I've checked this and some ppl reported to have the same problem. Do you have any solution for this?
    My specs:
    h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01168261&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3552721
    4GB RAM instead of 2GB
    Windows 7 Ultimate RTM downloaded from this site, activated by daz loader.
     
  2. tellet

    tellet MDL Novice

    May 21, 2011
    14
    0
    0
    I've installed the newest drivers and nothing has changed, sound still stutters. I dunno, but on 7100 everything was ok.
     
  3. _spinner_

    _spinner_ MDL Addicted

    Apr 3, 2011
    680
    280
    30
    The problem is only with winamp or u have the same with WMP?

    If it is the same, we can think about driver, otherwise try to re-install Winamp...
     
  4. tellet

    tellet MDL Novice

    May 21, 2011
    14
    0
    0
    BIG THANKS BURFADEL!!!!!!!!!!
    Problem solved!
    I've just downloaded newest drivers for realtek and not allowed to download those from windows update (AUG. 2009!!!)
    The graphics drivers tells me that my system is uncompatible although i've downloaded the right drivers (you've made a mistake with links), but the most important thing is that it's working!
    Thanks for all guys!