Windows 7 Ultimate lo*der

Discussion in 'Windows 7' started by Hazar, Jul 29, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 02vallancel

    02vallancel MDL Novice

    Aug 25, 2009
    1
    0
    0
    Activator

    So when the computer restarts is it all complete?
     
  2. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    456
    90
    Yes, did it not activate?
     
  3. Dragao

    Dragao MDL Novice

    Aug 20, 2009
    5
    0
    0
    Great news

    I canceled my order, cuz I got a new dvd dl burner from another shop. Samsung SH-S222L and it works like a charm. :) Anyway I'm 99% sure that I can get legal activation key by 19 US dollars. And also rtm build (english) 64bits, dunno yet is it professional or ultimate. So then I don't need mighty Hazar's loader but anything is not 100% sure yet.

    I'll get the final information about that thing I earlier mentioned, that's why I won't throw away the Hazar's alternative. After I'm 100% sure what happens, I'll throw a bone to you.
     
  4. mbolo

    mbolo MDL Novice

    Aug 13, 2009
    7
    0
    0
    just fyi: tried this on another computer just today and it worked first time! rockin' :)
     
  5. svetloste

    svetloste MDL Novice

    Aug 28, 2009
    1
    0
    0
    can someone send me this... link removed by M$
     
  6. Dragao

    Dragao MDL Novice

    Aug 20, 2009
    5
    0
    0
    True, "file removed, complaints received from copyright owners" at iFile.it
     
  7. JohnnyRebel

    JohnnyRebel MDL Junior Member

    Aug 25, 2009
    86
    1
    0
    tried this on professional but didnt work... when using on ultimate it worked great... still a very valuable tool and another for the usb stick emergency kit

    great work as always hazar
     
  8. Black Dahlia

    Black Dahlia MDL Novice

    Aug 23, 2009
    7
    0
    0
    Try Chew-WGA 0.7 - it's the only loader that worked on activating XPS 400 AFAIK.
     
  9. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    456
    90
    I think I need to shove my HD up my arse as I think the party van is coming :O
     
  10. JohnnyRebel

    JohnnyRebel MDL Junior Member

    Aug 25, 2009
    86
    1
    0
    first act*vator i used and it worked like a charm... still love this badboy
     
  11. coolguy1

    coolguy1 MDL Novice

    Aug 13, 2009
    36
    0
    0
    The download link is not working anymore, pls post new one. Thanks.
     
  12. mbolo

    mbolo MDL Novice

    Aug 13, 2009
    7
    0
    0
    Ive a question - is there a way to remove this lo*der completely so u can install it again clean? :-/
     
  13. Godfather189

    Godfather189 MDL Novice

    Sep 2, 2009
    7
    0
    0
    #1653 Godfather189, Sep 2, 2009
    Last edited: Sep 2, 2009
    Guys I am desperate

    I have 4 PC and on 3 of them I managed to activated Windows 7 RTM 7600 x86 but on my laptop HP 6830s it is impossible. I tried everything but nothing . .


    what I did . .I upgraded from 7264 to rtm 7600 version and I have 30 days to activate it.

    I've read that I have to change in my bios . .but I am afraid to do that on my laptop . ..



    Di I really need to to that? . . Pls can someone explained to me what I have to do and is there any chance to harm my laptop by this method?



    pls pls . . help me .. HP 6830s I have the same problem with vista there was no way to activate it.


    I've find this lo*der on torrents but . there was to explanations .. something about slic 2.1 bios and without it .. .so like I said I am afraid to do this . . cause I dont know if this will cause damage to my laptop . . . so I've just choose hp picture and try it to install without touching optiones with slic 2.1 nothing ..
     
  14. d3l1

    d3l1 MDL Novice

    Jul 31, 2009
    48
    1
    0
    hazar can you pls upload the loader again? the link isn't working anymore. tia
     
  15. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    456
    90
    I'm goona updated it soon with multi edition and dell support etc so hold tight.

    YES MY BATCH LOADER IS MAKING A RETURN :D
     
  16. conscious

    conscious MDL Novice

    Sep 7, 2009
    6
    0
    0
    MAJOR 7Loader problems

    Guys, I am looking at my issue at every possible angle so please don't take anything I say, whether it comes off as accusatory, personally.

    I installed Win7 Ultimate... ran 7Loader, and during the shutdown process instead of a normal reboot, it halted on the darkened 'do you want to restart now' with the red button that once clicked, forces everything closed to continue the reboot process that was initiated by 7Loader.

    This is when everything started going bad.

    As soon as my computer rebooted, I found myself stuck between two different screens:

    Verifying DMI Pool Data..........

    and it sits there forever.
    -
    Looking into this I found out I was supposed to reset my CMOS as it wasn't able to read the bios info properly. So I removed the CMOS battery after failing to find the jumpers... put the battery back in after almost a full day and it still sat at Verifying DMI Pool Data....

    The other screen it comes up with at boot is, it says it cannot find \windows\inf\biosinfo.inf - I checked another Win7 install that went off without a hitch and this file doesn't exist to begin with. What's going on? I don't want to blame 7Loader specifically but could it have anything to do with the way the computer rebooted? Was something unable to write itself properly? Why is it complaining about a file that I shouldn't even need?

    This has rendered my PC unuseable until I can fix this. If anyone can help or has dealt with anything similar to this, please advise.

    I was told this issue is related to antivirus software being installed and possibly preventing something from copying, but I'd uninstalled it first. So I'm really stuck for ideas here...

    Thanks... :confused:
     
  17. shawdy

    shawdy MDL Novice

    Jul 31, 2009
    40
    0
    0
    have you tried doing a repair with the cd ? i had this problem but did a fresh install and used wow7 loader instead which worked on that paticular mobo that didnt like hazars loader. (no offence hazar the loaderts great worked great on other pcs fine):)

    Anyway you might just have a stuborn mobo like mine so try wow7 or the 7emulation one if the repair doesnt work.

    There is definatley a thread around here that shows howto fix that issue i remember seeing it but cant point you to it ,sorry..
     
  18. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    456
    90
    Yeah some older mobos don't like it when the loader messes around with their acpi tables and they throw a fit lol. WoW7, Bios mod or some other patch like chew may be the way to go here, I would try them in that order.
     
  19. conscious

    conscious MDL Novice

    Sep 7, 2009
    6
    0
    0
    I should clarify, I'm running on an Acer Aspire M5100 running a quad core Phenom 9500 that I bought 1 year ago.. so it's not that old.

    Also, I can't get access to Windows to run these other loaders. The repair from the disc doesn't repair anything, and it still complains that it's missing biosinfo.inf. All the access I've got is the ability to go in booting from the install disc and opening a dos prompt....

    any ideas?
     
  20. shawdy

    shawdy MDL Novice

    Jul 31, 2009
    40
    0
    0
    did you try this etc from the repair ?

    To fix your mbr, boot from your windows 7 dvd, choose your language, time and keyboard input.
    Click "repair computer"
    Choose "command prompt"
    Type: "bootsect /nt60 ALL" (without quotes )

    Reboot

    Edit: hit "del" to enter your bios to set your dvd as primary boot