[DISCUSSION] Windows 10 Insider Preview Build 19564.1000 (PC) [FAST - rs_prerelease]

Discussion in 'Windows 10' started by Enthousiast, Feb 12, 2020.

  1. windows builder

    windows builder MDL Expert

    Sep 13, 2017
    1,601
    858
    60
    finally updated on the main PC.
    It works no worse than the previous build 19041.84.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. windows builder

    windows builder MDL Expert

    Sep 13, 2017
    1,601
    858
    60
    #22 windows builder, Feb 13, 2020
    Last edited: Feb 13, 2020
    the –°alendar app has not changed at all.
    why?! :confused:
    clipboard.png
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. windows builder

    windows builder MDL Expert

    Sep 13, 2017
    1,601
    858
    60
    Finally fixed the flash drive eject icon!
    How many reviews I sent about this.
    Now the icon is always the same color.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. ztsoft

    ztsoft MDL Novice

    Mar 17, 2012
    15
    6
    0
    onedrive not running on this build
     
  5. windows builder

    windows builder MDL Expert

    Sep 13, 2017
    1,601
    858
    60
    not everyone
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. albacore78

    albacore78 MDL Novice

    Jul 26, 2019
    44
    3
    0
    I don't know if this is right thread to write this, but does anyone know how to install windows 10x vhvd onto a traditional laptop?
     
  7. boyonthebus

    boyonthebus MDL Addicted

    Sep 16, 2018
    735
    406
    30
    I don't have new Calendar either. Perhaps it is an a/b thing.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. dsbig

    dsbig MDL Senior Member

    Aug 3, 2009
    283
    38
    10
    #28 dsbig, Feb 14, 2020
    Last edited: Feb 14, 2020
    tried upgrading from build 1909 in vmware. on reboot it instantly went to blue recovery screen

    tried doing clean install using iso created through dump site.

    but setup cant find disk.
    diskpart says same thing.....


    weird.. works in virtualbox
     
  9. Enthousiast

    Enthousiast MDL Tester

    Oct 30, 2009
    27,528
    40,787
    390
    In VMWare don't use the scsi adapter but the sata or nvme adapter.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. MS_User

    MS_User MDL Guru

    Nov 30, 2014
    3,605
    754
    120
    got a update this morning got bump up .1005
     
  11. Enthousiast

    Enthousiast MDL Tester

    Oct 30, 2009
    27,528
    40,787
    390
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. er557

    er557 MDL Member

    Apr 20, 2013
    130
    24
    10
    "This Cumulative Update does not include any new code and is designed to help us test our servicing pipeline."

    I would not start a party after this dummy update...
     
  13. Enthousiast

    Enthousiast MDL Tester

    Oct 30, 2009
    27,528
    40,787
    390
    At least the updates show us that @abbodi1406 his W10UI scripts recognize the winpe only updates, msft throws at us :D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    4,327
    634
    150
    I tried to add the Settings Header to Settings with this command :
    and it's not showing it.
     
  15. baztyx

    baztyx MDL Novice

    Mar 5, 2015
    7
    3
    0
    "We fixed an issue with wallpaper transitions on Build 19536+, which was affecting some third-party wallpaper apps."

    Finally!
     
  16. dexter94

    dexter94 MDL Junior Member

    Dec 14, 2016
    63
    7
    0
    MEMORY_MANAGEMENT green screen between installing reboots.... in my laptop too..... :(
     
  17. dsbig

    dsbig MDL Senior Member

    Aug 3, 2009
    283
    38
    10
    Weird it worked with 19041 build..
     
  18. Enthousiast

    Enthousiast MDL Tester

    Oct 30, 2009
    27,528
    40,787
    390
    Yep, for some reason it's working for 19041 on all vmware adapters.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  19. luzea

    luzea MDL Senior Member

    Apr 25, 2019
    409
    300
    10