ACER TRAVELMATE 4150 NOTEBOOK Can't activate Vista SP1

Discussion in 'Windows Vista' started by mgxbox, Jun 13, 2008.

  1. mgxbox

    mgxbox MDL Novice

    Apr 10, 2008
    11
    0
    0
    No matter what I tried can't activate Wndows SP1 with current non SLIC Bios emulation (tested with Vista Loader 2.0/2.1.2/2.1.3 & Vista Loader 3.0.1) and no one seem to be able to mod the Insyde Software SCU bios. Help...! :(
     
  2. Yen

    Yen Admin
    Staff Member

    May 6, 2007
    11,092
    10,748
    340
    You may post a link to your current bios. I'll have a look at it.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. offon7544

    offon7544 MDL Expert

    Sep 27, 2007
    1,018
    8
    60
    Hi
    This is a proprietary bios from "Insyde" (acer and packard bell use it on some board), no tool to open this kind of bios, i test with a eprom programmer last year, i can make only backup and restore. :(

    Same kind of bios : DELL => no tool to open
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Yen

    Yen Admin
    Staff Member

    May 6, 2007
    11,092
    10,748
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. offon7544

    offon7544 MDL Expert

    Sep 27, 2007
    1,018
    8
    60
    This is old tools like
    delldeco, amideco, awardeco, phoenixdeco....
    Disappear from the internet....
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Yen

    Yen Admin
    Staff Member

    May 6, 2007
    11,092
    10,748
    340
    Ahmm, the link above allows to download some of them!

    I have tried Phoenixdeco. It still works and is a good tool!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. offon7544

    offon7544 MDL Expert

    Sep 27, 2007
    1,018
    8
    60
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. petar

    petar MDL Expert

    Apr 5, 2008
    1,188
    86
    60
    Can you please tell us the way you did it ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. petar

    petar MDL Expert

    Apr 5, 2008
    1,188
    86
    60
    #12 petar, Jun 22, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. mgxbox

    mgxbox MDL Novice

    Apr 10, 2008
    11
    0
    0
    #13 mgxbox, Jun 26, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
    I know that but before you put "-ilc" for inserting Product Key in your post not "-ipk" luckily I figure out that you have mistaken put the command. After my post on 22/06/2008 I saw you change it from "-ilc" to "-ipk" hehe... :p

    Anyway, thanks for the clean boot VL2.0 I will try it later when free. :)
     
  11. petar

    petar MDL Expert

    Apr 5, 2008
    1,188
    86
    60
    Yes thanks to you I've noticed the mistake that I made.
    I've noticed the mistake while I was linking the posts...:D
    Thanks for noticing it and inform me about it...:p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. o0okiato0o

    o0okiato0o MDL Novice

    Aug 3, 2008
    1
    0
    0
    i just wanna say thanx so much for this thread. i been tryna vista my laptop all day! n yer i was using integrated installs that have worked on my pc b4 and was getting so frustrated.. then i tried what u sed about vl2.0 and manual install and it worked..!

    thanx heaps guyz