System Brand Changer v1.2.1

Discussion in 'MDL Projects and Applications' started by Alphawaves, Aug 7, 2012.

  1. iamspa

    iamspa MDL Novice

    Mar 20, 2017
    15
    0
    0
    did you have the link?, because search every where and doesnt see link for v1.0.2.2
     
  2. kaljukass

    kaljukass MDL Expert

    Nov 26, 2012
    1,620
    560
    60
    #202 kaljukass, Jul 2, 2019
    Last edited: Jul 2, 2019
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. kaljukass

    kaljukass MDL Expert

    Nov 26, 2012
    1,620
    560
    60
    In what sense an OEM logo and in what sense a Branding logo?
    And why are you telling me that? I just posted the link that was asked.
    You asked this linki, instead to look yourself for it.
    In future I'll not help You no more, if don't want.
    And if You asks link, then don't comment peoples who help You.
    Next time remeber, You can yourself use search and don't ask if You don't want it.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. iamspa

    iamspa MDL Novice

    Mar 20, 2017
    15
    0
    0
    iam just answer your post about using Windows 10(also 7, 8,..) Manager => Visual Customizer. It is there under OEM Information.
    not about link you posted...
    iam sure you misunderstanding about my post...

    as far as i know, Windows 10(also 7, 8,..) only change OEM logo, not branding logo,
    thats why i post " already try it"

    because iam using windows 10 manager.
     
  5. kingkong1982

    kingkong1982 MDL Novice

    Apr 4, 2018
    22
    4
    0
    #206 kingkong1982, Jul 13, 2019
    Last edited: Jul 13, 2019
    end
     
  6. amsk98

    amsk98 MDL Junior Member

    Sep 8, 2013
    57
    5
    0
    project updating closed?
     
  7. Chibi ANUBIS

    Chibi ANUBIS MDL Chibi Developer

    Apr 28, 2014
    941
    592
    30
    #208 Chibi ANUBIS, Nov 20, 2019
    Last edited: Nov 21, 2019
    Hello ! i just to try the 1.2.2, I notice to the /A didn't work : "%~dp0System Brand Changer.exe" /A
    I had the OEM's folder from here : https://forums.mydigitallife.net/threads/multi-oem-retail-project-mrp-mk3.71555/#post-1283849

    I use a Windows 10 1909 Core Edition on Acer Brand

    Thanks for you great work I hope you can find a fixe because is very importante for me...

    Regards

    EDIT : I created a little fixe, if anyone can test and feedback my script :
    Code:
    @ECHO OFF
    COLOR F0
    pushd "%~dp0"
    
    7z.exe x -y "OEM's.7z"
    
    for /f "tokens=2 delims==" %%A in ('"WMIC COMPUTERSYSTEM GET MANUFACTURER /format:list" 2^>nul') do set "SYSMNF=%%A"
    
    if not exist "OEM's\%SYSMNF%" goto END
    "System Brand Changer.exe" /B=%SYSMNF%
    
    :END
    if exist "OEM's" RD /S /Q "OEM's"
    exit /b
    
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...